Altaylı polis memurları ile tartıştığı video hakkında konuştu

Gazeteci Fatih Altaylı’nın trafik polisiyle tartıştığı bir video ortaya çıktı. Videoda trafik polisine küfür ettiği öne sürülen Altaylı azonceoldu.com’dan Zeynep Uzun'a olayın detaylarını anlattı.

Altaylı polis memurları ile tartıştığı video hakkında konuştu
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
17 Ekim 2018 Çarşamba 13:38

Fatih Altaylı hakkında çıkan bir video gündem oldu. Videoda Altaylı’nın trafik polisi ile tartıştığı görüldü. Altaylı’nın trafik polisine küfür ettiği iddia edildi.

 Altaylı; videoda şu ifadeleri kullanıdı:

“Hastayı almak için araba geliyor. Kadın evde ölüyor. Sen burada bana ambulans gelsin diyorsun. Haysiyetsiz adamlar sizi”

Altaylı’dan açıklama

Fatih Altaylı, azonceoldu.com’dan Zeynep Uzun'a konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Polislere küfür etmediğini ifade eden Altaylı şunları söyledi:

“Oradaki vatandaşlar buna şahittir.  Benim karım dün zehirlendi. Ölümden döndü.   Baygın şekilde bekliyordu. Evimin önüne arabamı çektim ve 30 saniye karımı almak için evin önüne aracı park ettim. Trafik polisi burada bekleyemezsiniz ambulans çağırın dedi. Ben de bunun üzerine 'üniformayla adamlık olunmuyor insanlık öğrenin' dedim. Eşimi hastaneye götürdüğüme dair hastane kayıtları da mevcuttur.

Bu olayların sonunda o polis memurundan şikayetçi oldum.”

Altaylı hakkında soruşturma başlatıldı

Öte yandan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, görevli trafik polisine hakaret ettiği iddiası üzerine gazeteci Fatih Altaylı hakkında, 'kamu görevlisine görevi nedeniyle hakaret' ve 'tehdit' suçundan soruşturma başlattı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar