Alpay Özalan ve Halisdemir'in kardeşi milletvekili aday adayı oldu

Eski futbolcu Alpay Özalan ve 15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir'in kardeşi Soner Halisdemir AK Parti'den milletvekili aday adayı olduklarını açıkladılar.

Alpay Özalan ve Halisdemir'in kardeşi milletvekili aday adayı oldu
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
27 Nisan 2018 Cuma 14:42

Eski Futbolcu Alpay Özalan AK Parti'den milletvekili aday adayı olmak için başvuruda bulundu.

ŞEHİT HALİSDEMİR'İN KARDEŞİ DE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

15 Temmuz’da darbeci general Semih Terzi'yi vurarak olayın seyrini değiştiren şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in kardeşi Soner Halisdemir AK Parti’den milletvekili aday adayı olacağını açıkladı.

"ÖNÜMÜZDE ÜLEKMİZİN VAR YA DA YOK OLMA MÜCADELESİ VAR"

Soner Halisdemir, "Önümüzde ülkemizin ve hepimizin var ya da yok olma mücadelesi var. 24 Haziranseçimleri bundan dolayı çok önemli. Bu kutlu davanın, onurlu yürüyüşün bir ferdi olarak bu yola liderimizin de dediği gibi kefenimizi aldık öyle çıktık. Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında bu kutlu davaya güç katmak 2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda onun yanında bu onurlu mücadelenin içinde bir nefer olmak için 24 Haziran milletvekilliği seçimlerinde partimiz AK Parti'den milletvekili aday adayıyım." açıklamasında bulundu.

ALPAY ÖZALAN SİYASETE ATILIYOR

Dün AK Parti Genel Merkezi'ne giderek aday adaylığı başvurunda bulunan Özalan, 16 Haziran öncesi sosyal medyadan yaptığı paylaşımda 'evet' oyu kullanacağını açıklamıştı.

Futbolculuk kariyerinin ardından teknik adamlık da yapan Özalan, son olarak Ümit Milli Takımı Teknik Direktörülüğü yapıyordu.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar