Alman basını: Rakiplerine büyük meydan okuyor

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG, ABD'nin Las Vegas kentindeki Consumer Electronic Show Fuarı'nda sergilenerek dünya sahnesindeki yerini aldı. Dünyanın yakından takip ettiği TOGG, perdenin kalkmasıyla büyük beğeni topladı. Alman basını TOGG için "Rakiplerine büyük meydan okuyor" manşetini attı.

Alman basını: Rakiplerine büyük meydan okuyor
Son Güncelleme: 6 Ocak 2022 Perşembe 13:00
6 Ocak 2022 Perşembe 12:56

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG, ABD'nin Nevada eyaletine bağlı Las Vegas kentinde bugün başlayan Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (Consumer Electronic Show-CES) yerini aldı.

Daha önce C SUV modelini görücüye çıkaran TOGG, fuarda ikinci otomobili olan C Sedan modelini tanıttı. Fuar ayrıca, TOGG'un ilk uluslararası tanıtımı oldu.

TOGG CEO'su Gürcan Karakaş yaptığı sunumda, "Bugün Las Vegas'ta fuarda ve sosyal medyadaki canlı yayınlarda bize katıldığınız için teşekkür ederim" dedi.

"TÜRKİYE ÇOK UYGUN BİR ÜLKE"

Alman basınında TOGG için "Rakiplerine büyük meydan okuyor" manşetleri atıldı.

Alman haber kanalı ZDF, ''TOGG, rakiplerine karşı çok iyi planlanmış bir atak. Bunun için Türkiye çok uygun bir ülke. Yüzde 80 ihracat odaklı Türkiye, hem konum hem de Avrupa'ya kıyasla ucuz maliyeti sektörün en tepesinden başlayarak kullanmak istiyor.'' ifadesini kullandı

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar