için kaldı

Teslim odu! PKK’nın iç yüzünü anlattı

Terör örgütü PKK’dan kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan terörist PKK’nın iç yüzünü anlatarak, Allah’ın adını anmanın bile yasak olduğunu söyledi.

Teslim odu! PKK’nın iç yüzünü anlattı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
21 Ocak 2019 Pazartesi 10:25

Yapılan operasyonlar sonrası köşeye sıkışan terör örgütü PKK’dan kaçan teröristler güvenlik güçlerine teslim oluyor.

Terör örgütüne katıldıktan bir yıl sonra pişman olup güvenlik güçlerine teslim olan kadın terörist R.K., örgütün din düşmanlığını, engelli bir örgüt üyesine yaptığı eziyeti, örgüt içi infazları ve yaşadıklarını anlattı.

“Allah'ın adını anmak bile yasak”

Örgüte katılanlara söylenen ilk sözlerin dinle alakalı olduğuna dikkati çeken R.K., kendilerine sürekli "Müslümanlık bizim dinimiz değildir." denildiğini, Hazreti Muhammed'e hakaret ve küfür edildiğini söyledi.

R.K., şunları aktardı:

"Örgütte 'Biz Zerdüştüz, Kürtler Zerdüştlükten geliyor' diyorlardı. Peygamberlere hakaret ve küfür edilirdi. Bu bazılarının zoruna giderdi. Örgütün genel olarak yaptığı ilk şey, katılanları dininden uzaklaştırmak olur. Hazreti Muhammed için çok şey söylenir. Örgütün üst düzey yöneticilerinden Hazreti Muhammed ile alakalı söylenen birçok hakaret duydum, söylenenleri kabul etmediğim için bana 'Çok dincisin' diyorlardı. Allah'a bile birçok hakaret ediliyor. İbadete dair hiçbir şey yoktur. Dine dair herhangi bir şeyin yapılması, Allah'ın adını bile anmak yasaktır. Zerdüştlük dininden bahsediliyor ama Zerdüştlüğe dair de herhangi bir şey yapılmıyordu. Oraya gittin mi dini imanı bırakmak zorundasın. Allah'ı ve Peygamberi hakaret içerikli isimlerle tanımlıyorlardı."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar