Albayrak ve Ermut'un Varlık Fonu yönetim Kurulu üyelikleri sona erdi

Berat Albayrak ve Arda Ermut'un Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu üyelikleri sona erdi. Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu Üyeliğine Ahmet Burak Dağlıoğlu atandı

Albayrak ve Ermut'un Varlık Fonu yönetim Kurulu üyelikleri sona erdi
Son Güncelleme: 27 Kasım 2020 Cuma 17:06
27 Kasım 2020 Cuma 17:01

Hazine ve Maliye eski bakanı Berat Albayrak, Türkiye Varlık Fonu'ndan (TVF) ayrıldı. İletişim Başkanlığı Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu Üyeliklerine ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada ''Görevlerinden aflarını talep eden Sayın Dr. Berat Albayrak ve Sayın Arda Ermut'un Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu üyelikleri sona ermiş, Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu Üyeliğine Sayın Ahmet Burak Dağlıoğlu Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından atanmıştır'' denildi.

2009 yılında Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümünden mezun olan Dağlıoğlu, 2019 yılında IE Business School – Global Master in Finance programından yüksek lisans derecesi aldı. Burak Dağlıoğlu, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisinde çalışmalarını sürdürdüğü 9 yılı aşkın süre içerisinde; Kuzey Amerika, Hindistan, Japonya ve Körfez ülkeleri takımlarında Proje Direktörü olarak ve Kamu Özel Sektör İşbirliği Daire Başkanı olarak görev aldı. Dağlıoğlu bu yılın Şubat ayında Yatırım Ofisi başkanlığı görevine atanmıştı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar