Eliyle boğup evi yakmıştı! Akılalmaz savunma!

İstanbul'da, Fatma Mavi'nin boğularak ve yakılarak öldürülmesine ilişkin 2 sanığın yargılanmasına başlandı. Sanık Ergin Aktürk, cinayeti kendisinin işlemediğini, vicdanının rahat olduğunu, Fatma Mavi'nin kendisinden hoşlandığını ve kendisinin ise nişanlı olduğunu söyledi

Eliyle boğup evi yakmıştı! Akılalmaz savunma! - Sayfa 1

İstanbul Bahçelievler'de Fatma Mavi'nin (30) boğularak ve yakılarak öldürülmesiyle ilgili sanık Ergin Aktürk ve arkadaşı Ali İlkay Sarı'nın "tasarlayarak canavarca hisle kasten öldürme" ve "yangınla mala zarar verme" suçlarından yargılanmasına başlandı.

1 13
 
Eliyle boğup evi yakmıştı! Akılalmaz savunma! - Sayfa 2

"TAKSİCİLİK YAPARKEN TANIŞTIK"

AA'da yer alan habere göre Bakırköy 13. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuklu sanık Ergin Aktürk katılırken, Ali İlkay Sarı ise Ses ve Görüntü Bilişim Sistemiyle (SEGBİS) bağlandı. Duruşmada, müştekiler ve taraf avukatları da hazır bulundu.

2 13
 
Eliyle boğup evi yakmıştı! Akılalmaz savunma! - Sayfa 3

Savunma yapan sanık Ergin Aktürk, kırtasiye dükkanının bulunduğunu ancak Kovid-19 salgını sebebiyle kirasını ödeyemediği için, internet üzerinden korsan taksiciliğe başladığını ve maktul Fatma Mavi ile bu şekilde tanıştıklarını söyledi.

3 13
 
Eliyle boğup evi yakmıştı! Akılalmaz savunma! - Sayfa 4

"UYUŞTURUCU ALDI" İDDİASI

Olaydan bir gün önce maktul Fatma Mavi'nin mesaj atarak kendisini almasını istediğini anlatan Aktürk, bunun üzerine maktul ve yanındaki arkadaşını bir otele bıraktığını belirtti. Sanık Aktürk, Mavi'nin bir torbacıdan uyuşturucu aldığını iddia etti.

4 13