MHP'li Kılavuz'dan Can Dündar'a: Ağzından salyalar akan yabancı servislerin tetikçisi

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, HDP İzmir binasına saldırının faili üzerinden Milliyetçi Hareket Partisi'ne yüklenen ve "MHP kapatılsın" paylaşımı yapan firari sanık Can Dündar'a ateş püskürdü.

MHP'li Kılavuz'dan Can Dündar'a: Ağzından salyalar akan yabancı servislerin tetikçisi
Son Güncelleme: 24 Haziran 2021 Perşembe 09:00
24 Haziran 2021 Perşembe 08:43

MİT TIR’larının durdurulmasına ilişkin davada yargılanan firari sanık, eski Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar, Twitter'dan yayınladığı mesajda, HDP İzmir İl Binasına düzenlenen saldırının faili üzerinden MHP'ye yüklendi.

Dündar, "Suçla, suçluyla bu kadar içiçe geçmiş, terör destekçisi haline gelmiş, iç çatışmayı teşvik etmiş, muhalifleri için itlaf emri vermiş, devletin güvenlik birimlerini silahlı gücüne çevirmiş bir partinin, demokraside yeri olmamalıdır." ifadelerini kullanarak, "MHP kapatılsın" çağrısı yaptı.

 

 

Firari Can Dündar'ın açıklamasına çok sert sözlerle tepki veren MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Dündar'ı "Yabancı servislerin tetikçisi, sütü bozuk, satılık k...." olarak nitelendirdi.

Dündar'ın mesajını alıntılayan Kılavuz, "İradesini emperyalistlere ipotek ettirip Türk’e düşman kesilen, terör örgütü ve uzantıları karşısında demokrasi havarisi kesilip konu MHP olunca ağzından salyalar akan yabancı servislerin tetikçisi, sütü bozuk satılık k****! Elbet bir gün hukuk önünde hesaplaşırız seninle!" sözlerini sarfetti.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar