Afrin şehitlerinin naaşlarına ulaşıldı

Afrin'e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'nın 2. gününde şehit olan Mehmet Muratdağı ve Oğuz Kaan Usta'nın naaşlarına ulaşıldı.

Afrin şehitlerinin naaşlarına ulaşıldı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:51
23 Mart 2018 Cuma 21:09

TSK, Afrin'i terör örgütlerinden temizlemek ve sınır güvenliğini sağlamak için 20 Ocak'ta Zeytin Dalı Harekatı'nı başlatmıştı.

Harekatın 2. gününde şehit olan ancak naaşlarına ulaşılamayan askerlerimizin naaşlarına da bugün ulaşıldı.

TSK'DAN AÇIKLAMA GELDİ

TSK'nın yaptığı son açıklamada ''Zeytin Dalı Harekatı kapsamında, 23 Ocak 2018 tarihinde şehit olan Piyade Üsteğmen Oğuz Kaan Usta ve Piyade Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı’nın naaşlarına ulaşılmıştır. Şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır dileriz.'' denildi.

ŞEHİTLER USTA VE MURATDAĞI

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Zeytin Dalı Harekatı'nın ikinci günü şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı'nın naaşına ulaşıldığını açıkladı. Şehidin cenazesi bu akşam 22:30 sıralarında Kayseri'ye getirilecek. Yarın cenaze töreni yapılması planlanıyor.

Bir diğer şehit Oğuz Kaan Usta'nın da naaşına ulaşıldığını babası Canpolat Usta sosyal medya hesabından açıkladı. Baba Usta şehidin cenazesinin yarın kaldırılacağını belirtti.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar