için kaldı

Adıyaman'da 4 askerin şehit olmasıyla ilgili belediye başkanları adliyede

Kaşköy'de mermer ocağının yakılması ve devamında 4 askerin şehit olduğu terör olayının ardından güvenlik güçleri operasyonlarını sürdürüyor. PKK'ya yardım ve yataklık ettiği iddia edilen başkanlar adliyeye sevk edildiği belirtildi.

Adıyaman'da 4 askerin şehit olmasıyla ilgili belediye başkanları adliyede
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
19 Ağustos 2018 Pazar 13:36

Adıyaman'da mermer ocağının yakılması ve devamındaki 4 askerin şehit olduğu terör olaylarında yardım ve yataklık suçlamasıyla gözaltına alınan DBP’li Kömür Belde Belediye Başkanı Hüseyin Yuka, HDP Gerger İlçe Başkanı Mahmut Özdemir ve beraberindeki 2 şahıs adliyeye sevk edildi.

Geçtiğimiz gün Kömür beldesine bağlı Kaşköy'de mermer ocağının yakılması ve devamında 4 askerin şehit olduğu terör olayının ardından güvenlik güçleri operasyonlarını sürdürüyor.

Yaşanan terör olaylarıyla ilgili yardım ve yataklık yaptığı gerekçesiyle Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince DBP’li Kömür Belde Belediye Başkanı Hüseyin Yuka, HDP Gerger İlçe Başkanı Mahmut Özdemir, Hasan T., ve Yiğit T. isimli 4 kişi gözaltına alınmıştı. DBP’li Kömür Belde Belediye Başkanı Hüseyin Yuka, HDP Gerger İlçe Başkanı Mahmut Özdemir, Hasan T., ve Yiğit T., jandarma karakolunda tamamlanan ifadelerinin ardından yoğun güvenlik önlemleri altında Adıyaman Adliyesine sevk edildi.

Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar