Şehit olan 4 askerin kimlikleri açıklandı

Türkiye-Irak sınır hattında yapılan operasyonlarda teröristlerde çıkan çatışmada 4 askerin şehit olduğu 6 askerin de yaralandığı belirtildi. şehit olan askerlerin kimlikleri açıklandı

Şehit olan 4 askerin kimlikleri açıklandı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
20 Nisan 2019 Cumartesi 08:10

Milli Savunma Bakanlığı tarafından Türkiye-Irak sınırında devam eden operasyonlar kapsamında 4 askerin şehit olduğu 6 askerin yaralandığı bildirildi.

Açıklama MSB Basın Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı’ndan yapıldı. Türkiye-Irak sınır hattında devam eden operasyonlar kapsamında dün teröristlerle çatışma çıktığı belirtildi.

Çatışmada 4 askerin şehit olduğu, 6 askerin yaralandığı ifade edilen açıklamada, 4 şehitten 2'sinin yaralı olarak kaldırıldıkları hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamadığı kaydedildi. Teröristlerin hava harekatı ve bölgedeki ateş destek vasıtaları ile yoğun ateş altına alındığı aktarılan açıklamada, bölgede operasyonların devam ettiği bildirildi.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz" ifadelerine yer verildi

Şehit olan 4 askerin kimlikleri açıklandı

Teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 4 askerin kimlikleri Milli Savunma Bakanlığı tarafından açıklandı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar