30 Ocak 2020 Perşembe günlük burç yorumları!

30 Ocak 2020 Perşembe günlük burç yorumları! Her gün birçok kişi tarafından merak edilen 30 Ocak 2020 Perşembe günlük burç yorumlarını sizler için hazırladık.

30 Ocak 2020 Perşembe günlük burç yorumları!
Son Güncelleme: 29 Ocak 2020 Çarşamba 15:51
29 Ocak 2020 Çarşamba 15:47

30 Ocak 2020 Perşembe günlük burç yorumları! Burçseverler bugün burçlarına yapılan yorumları merak ediyor. Aşk hayatınız nasıl olacak? İş hayatınızdaki değişiklikler… 30 Ocak 2020 Perşembe günlük burç yorumları! Sizler ecen hazırladık.

30 Ocak 2020 Perşembe günlük burç yorumları!

30 Ocak 2020 Perşembe Koç burcu yorumu

Bugün karar almaya dikkat edin. Yanlış kararlar alabilirsiniz. Kendinizi son günlerde fazla işinize verdiniz. Bu sizi oldukça yorgun hale getiriyor. Kendinizi ihmal ediyorsunuz. Sağlık sorunları çıkabilir. Dikkat etmelisiniz. Partneriniz de ona vakit ayıramadığınızdan şikayetçi, ilgi göstermenizi bekliyor.

30 Ocak 2020 Perşembe Boğa burcu yorumu

Yaptığınız her iş çevreniz tarafından benimsenemez, bunu beklemekle hata ediyorsunuz. Ters tepkilerin olmasını da normal karşılamalısınız. Aşka pratik şekilde bakmanız, karşınızdaki kişinin daha kaprisli olmasına sebep olabiliyor. Geçen günler içinde gelişen olumsuz olayları, sürekli kurcalayarak kendinizi harap etmekten vazgeçmelisiniz. Bugünlerde harcamalara dikkat.

30 Ocak 2020 Perşembe İkizler burcu yorumu

İşinizde hareketli günler gözüküyor. Oldukça yorucu anlarınız olabilir. Sabırlı ve metanetli bir şekilde kararlar verin. İş ve aşk hayatınızda beklemediğiniz apansız değişimler canınızı sıkıyor. Karamsar yapınızla içinizi iyice sıkmış durumdasınız. Önce işlerinizi bir plan çerçevesinde yapın. Partnerinize de vakit ayırmayı ihmal etmeyin. Her şeyin iyi tarafını düşünürseniz, karamsar yapınızda zaman içinde kaybolacaktır.

30 Ocak 2020 Perşembe Yengeç burcu yorumu

Bu aralar işlerinizin yoğunluğu nedeniyle, kendinizi yorgun hissediyorsunuz. Sürekli değişen ruh haliniz ile karşınızdakileri şaşırtıyorsunuz. Fakat bu tavrınızla kimsenin canı sizin yanınızda sıkılmıyor. Partnerinizle bazı konularda tartışmalar yaşıyorsunuz. Konuşarak halledebileceğiniz konularda birbirinize gereksiz trip atıyorsunuz.

30 Ocak 2020 Perşembe Aslan burcu yorumu

İş yaşantınızdaki duygusal insanların yanlışlarını düzeltmekten sıkılıyor fakat belli etmiyorsunuz. Bu da sizi çok yoruyor. Aşk hayatınızda ise hiç olmayacak zamanlarda, gereksiz savaşlar yaratmanız karşınızdaki kişinin duygularını alt üst ediyor. Kendi doğrularınıza öylesine kaptırıyorsunuz ki, sonuç ne olursa olsun umurunuzda değil.

30 Ocak 2020 Perşembe Başak burcu yorumu

Bulunduğunuz gruplarda size popülerlik sağlayacak fırsatları kaçırmıyorsunuz. Aşk hayatınızda her şey yolunda gidiyor fakat karşı tarafın her şeyi sizden beklemesi sizin canınızı sıkabilir. Bu aralar hesapta olamayan bir yerlerden size para gelecek. Bu sizin bazı konulardaki ihtiyaçlarınıza çare olabilir.

30 Ocak 2020 Perşembe Terazi burcu yorumu

Aşkla başınız dertte gibi, Olsa bir türlü, olmasa bir türlü. Partnerinizle sıkıntılarınız her geçen gün artıyor. İlişkinizin bitmesini istemiyorsunuz. Fakat ardı ardına gelen sıkıntılara da artık dayanamıyorsunuz. Bu tür durumlarda zamana bırakın. Size karşı bir ilgisi kalmamışsa o zamanla bitirecektir zaten. Maddi anlamda durumunuz oldukça iyi, şu an bir sıkıntı yok gibi.

30 Ocak 2020 Perşembe Akrep burcu yorumu

Siz etrafınızda sevilen birisiniz. Bugünlerde özellikle cömertliğiniz, çalışma arkadaşlarınız veya meslektaşlarınız arasında imajınızı güçlendiriyor. Paylaştıklarınız maddi ve manevi açıdan size fazlasıyla geri dönüş sağlayacak. Geleceği olan iş ortaklıkları ve dostluklar söz konusu. Aşk hayatınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Her şeye evet demek size çok şey kaybettirdi.

30 Ocak 2020 Perşembe Yay burcu yorumu

Aşk yaşamınızda bir sıkıntı gözükmüyor. Her şey yolunda gibi ama partnerinizi ilgilendiren konularda geç adım atıyorsunuz. Bu durum ilişkinizde sorunlara neden olabiliyor. Çevrenizde size kötü enerji veren kişileri engellemelisiniz.  Maddi anlamda gelirinizde artışlar söz konusu.

30 Ocak 2020 Perşembe Oğlak burcu yorumu

Bu derece sevilmek herkesi kısmet olmaz, sevdikleriniz yolunuzu gözlüyor. Bir yere giderken aceleci olmadan, sakin davranarak partnerinizin istediği kişi olabilirsiniz. Aşk her şeye değer. Bedeninizi sağlıklı tutmak için, sürekli ayni özeni göstermiyorsunuz. Diyet aç kalmak değildir, doğru beslenmek sağlıkla eşdeğerdir.

30 Ocak 2020 Perşembe Kova burcu yorumu

İş hayatında sorumluluklarınızın bilincinde olmanız, iş hayatında tercih edilen bir insan olmanıza neden oluyor. Arkadaşlarınıza sevgiyle yaklaşmanız, onların nazarında sizi daha değerli kılıyor. Partnerinizle aranız oldukça iyi ama ufak tefek kıskançlıklar nedeniyle tartışmalar çıkıyor.

30 Ocak 2020 Perşembe Balık burcu yorumu

İş yaşamınızla ilgili bugün güzel haberler alabilirsiniz. Aşk hayatınızda size aynı şeyi söyleyemeyiz.  Partnerinizle aranızda kara bulutlar var. Paylaşımlar ortak değilse aslında yapabilecek bir şey yok. Siz kendi mantığınızla hareket etmelisiniz. Yorgunluğunuzun başlıca sebebi; düşüncelerinizde yaşadığınız gel-git'lerin rutin güncelliğinizi etkilemesidir. Maddi anlamda durumunuz iyi ama kafanızın aşk nedeniyle dağınık olması nedeniyle pek bir şey yapamıyorsunuz. Ne demişler zaman her şeyin ilacı. Siz de zamana bırakın.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar