27 şubat Salı Edirne'de okullar tatil mi? 27 Şubat Salı kar tatili olan iller

Edirne'de Çarşamba günü yağması beklenen kar yağısı erken başladı. Kar yağısının başlaması sonrası akıllara Edirne'de okullar tatil mi? sorusu takıldı İşte 27 Şubat'ta Edirne'de okullar tatil mi? Sorusunun yanıtı ve 27 Şubat kar tatili olan iller.

27 şubat Salı Edirne'de okullar tatil mi? 27 Şubat Salı kar tatili olan iller
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
26 Şubat 2018 Pazartesi 20:29

Edirne'de çaşamba günü yağması beklenen kar, erken geldi. Kar yağışının başlamasının ardından internette 27 Şubat Salı Edirne'de okullar tatil mi? Sorusu aratılmaya başlandı. İşte 27 Şubat Salı Edirne'de okullar tatil mi? Sorusunun yanıtı ve kar tatili olan iller...

Edirne'de okullar tatil mi?

Kenti etkisi altına alan kar yağışı sonrası Edirne Belediyesi ve Karayolları ekipleri ile İl Özel İdaresi'ne ait iş makineleri alarm durumuna geçti. İl genelinde yolların kapanmaması için hazır bekleyen iş makineleri ve kar küreme araçları teyakkuz durumunda. Öte yandan, Bulgaristan'a ve Yunanistan'a açılan Kapıkule ve diğer kara sınır kapılarında ulaşımda herhangi bir aksaklık yaşanmadığı belirtildi. Edirne Valiliği'nden yapılan açıklamay göre 27 Şubat Salı günü eğitime 1 gün ara verildi.

Bitlis'te de kar okulları tatil etti

Bitlis’te dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı nedeniyle merkez ve merkeze bağlı köy okullarında bir gün süreyle eğitime ara verildi. Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, olumsuz hava şartları nedeniyle okulların bir gün süreyle tatil edildiği bildirildi. Valilik açıklamasında “Olumsuz hava şartlar nedeniyle merkez ve merkeze bağlı köy okullarında eğitime bir gün süreyle ara verilmiştir. Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarda çalışan hamile ve engelli personeller bir gün süreyle izinli sayılacaktır” denildi.

Van Bahçesaray'da okullara kar tatili

Van’ın Bahçesaray ilçesinde kar yağışı nedeniyle okullar bir gün tatil edildi.  Akşam saatlerinde belli aralıklarla başlayan kar yağışı etkisini artırınca okulların ise bir gün tatil edildiği belirtildi. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar