23 Mart Pazartesi 2020 günlük burç yorumları!

23 Mart Pazartesi 2020 günlük burç yorumları! Burçseverlerin merakla beklediği burç yorumlarını sizler için hazırladık. 23 Mart Pazartesi 2020 günlük burç yorumları! Detaylar haberimizde…

23 Mart Pazartesi 2020 günlük burç yorumları!
Son Güncelleme: 23 Mart 2020 Pazartesi 08:58
23 Mart 2020 Pazartesi 08:54

23 Mart Pazartesi 2020 günlük burç yorumları!  Bugün aşk, iş, ekonomi ve sağlık konularında burçlarınızda nasıl gelişmeler var, neler tavsiye ediliyor? Günlük burç yorumlarınızı okumadan güne başlamak istemiyorsanız işte 23 Mart Pazartesi 2020 günlük burç yorumları!

23 Mart Pazartesi 2020 günlük burç yorumları!

23 Mart Pazartesi 2020 Koç burcu yorumu

Çevrenizden alacağınız destek ile kendinize olan güveniniz artabilir. Bugün para ve iş konusunda oldukça şanslısınız. Aklınızdan geçen gerçekleşmesi imkansız konuların üzerine giderek şartları zorlamak isteyeceksiniz. Partnerinizin uyarılarını göz ardı etmeyin. Üzerinizde söz hakkı olduğunu ve sadece sizin iyiliğiniz için olaylara müdahale ettiğini düşünürseniz söylemlerinin düşündüğünüz kadar sert olmadığını gözlemleyebilirsiniz.

23 Mart Pazartesi 2020 Boğa burcu yorumu

Zekanızla insanları etkilemeye devam ediyorsunuz. Herkes size gıpta ederek bakıyor. Bugün her türlü aktiviteye açık ve ılımlı bir gününüzde olmanıza rağmen, işin içine duygular girdiği zaman, partnerinizin sizi anlamasına izin vermiyor ve düşüncelerinizi gizlemeyi tercih ediyorsunuz. Maddi olarak işler yoluna girmeye başladı. Dikkatinizi yapmanız gereken önemli işlere yöneltmelisiniz.

23 Mart Pazartesi 2020 İkizler burcu yorumu

Bu sıralar özel bir güç ve dayanıklılık frekansı yaydığınızdan, insanlar yardım ve destek konusunda sizden medet umacak. Enerjinizi kullanarak başkalarına yardım etmeye çalışın, böylece sizin ihtiyacınız olduğunda da mutlaka onlar yardımınıza gelecektir. Ama kendi hedeflerinizi de gözden kaybetmeyin, çünkü şu anda onlara ulaşmak için gereken güce sahipsiniz.

23 Mart Pazartesi 2020 Yengeç burcu yorumu

Bugün oldukça duygusal bir ruh halinde olmakla yükümlüsünüz. Küçük şeyler bir melankoli tetikleyebilir veya daha mutlu bir zamanı hatırlayabilirsiniz. Birini arayabilir veya eski bir arkadaşınızla iletişime geçmeye çalışabilirsiniz. Mevcut probleminize tatmin edici bir çözüm bulmak için eski kinleri unutmayı ve zeytin dalı uzatmayı da düşünebilirsiniz.

23 Mart Pazartesi 2020 Aslan burcu yorumu

Son zamanlarda kendinizi güçlü ve dirayetli hissetmenize rağmen, enerjinizi düşüren düşüncelerin etkisinin olduğu bir ruh halinde olabilirsiniz. Böyle durumlarda yalnız kalmamaya özen gösterin. Aileniz sizin için en güvenli sığınak unutmayın. Parasal konular önümüzdeki günlerde canınızı sıkabilir, daha dikkatli planlama yapmalısınız.

23 Mart Pazartesi 2020 Başak burcu yorumu

Aşka olan inancınız bugün yeniden güçlenebilir. İçiniz kıpır kıpır ve bir çocuk gibi heyecanlısınız. Sizi böyle heyecanlandıran insanların yaşam alanınıza girmesine müsaade etmelisiniz. Ancak kendinizi biraz ağırdan satsanız iyi olur. Bu konuda acele etmek yerine anı yaşamayı tercih etmelisiniz. Parasal konularda ihtiyacınız olan eksikleri yerine getiremiyor olmak bugün sizi biraz üzebilir. Çalışma hayatınızda yaşanacak bazı özel değişimler işinize daha sıkı sarılmanız  konusunda size bir takım uyarılar verebilir. Sağlığınız için kendinizi korumaya devam edin.

23 Mart Pazartesi 2020 Terazi burcu yorumu

Bugünlerde çevrenizdekilerle bazı prüzler yaşayabilirsiniz. İletişim konusunda hassas bir dönemdesiniz. Size ulaşmak bir hayli zorlaşıyor. Sevdiklerinize kapılarınızı kapatmayın. İlişkinizin sınırlarını ayarlamak sizin elinizde. İşyerinde beklediğiniz gelişmeler için biraz sabır. Her şey güzel olacak.

23 Mart Pazartesi 2020 Akrep burcu yorumu  

Gitgide daha fazla beklenmedik ve zor olayla karşılaşabilir ve sorumlu olsalar da olmasalar da ilk başta suçu başkalarının üzerine atmaya kalkışabilirsiniz. Belki de hata sizdedir. Bunun yerine, sakin ve rahat olmaya çalışın ve tüm güçlükleri, bu meselelerin çözümlerine yeni bir yaklaşım bulma fırsatı olarak görün. Dinginliğinizi yeniden keşfedin ve bu dönemden çok daha güçlenmiş şekilde çıkın.

23 Mart Pazartesi 2020 Yay burcu yorumu

Bugün biraz karışık görünüyorsun. Ayrıca önemli bir görevi yerine getirmek için sabırsızsınız. Beklemek ve bugün önemli bir müzakere yapmamak tavsiye edilir. Gün geçtikçe karışıklık giderek azalır. Gün sıkıntı olmadan geçecek. Bugün seyahat edebilirsiniz. Toplu taşıma biraz geç olabilir. Diğer seçenekleri elinizde tutun.

23 Mart Pazartesi 2020 Oğlak burcu yorumu

Uzun zamandır beklediğiniz kararlar için artık zaman geldi. Ertelediğiniz bunca zaman içerisinde koşullar da olgunlaştı. Artık yeni bir sayfa açabilirsiniz. Atacağınız adımlar bağlı olduğunuz dernek veya takım çalışmalarında sağlam bir yer edinmenize de olanak sağlayabilir. Bağırsak sorunlarına dikkat.

23 Mart Pazartesi 2020 Kova burcu yorumu

Bugün hayatınızdaki istikrarlı koşulları yaratmak için önemli adımlar atabilirsiniz. Girişimde bulunacağınız işlerin koşullarını sağlam zemine kurmak isteyebilirsiniz. Sizin bu konudaki eksiklikleriniz olsa da karşınızdakileri yönlendirme şansına sahipsiniz. Sağlığınız için kısa yürüyüşleri ihmal etmeyin.

23 Mart Pazartesi 2020 Balık burcu yorumu

Ailenizle olan iletişim sorunlarınız sona erebilir. Aranızda yaşanan kırgınlıkların son bulacağı bugün onlara sürpriz yapmak yada ikramda bulunmak isteyebilirsiniz. Geleceğiniz için atmış olduğunuz adımların zemini giderek sağlamlaşıyor. Ayağınızı yerden kesecek fırsatlar karşınıza çıkabilir. Tek başınıza karar vermeye zorlanabilirsiniz. Maddi açıdan rahat edeceğiniz bir gün, harcamalarınız ay sonunda bütçenizi biraz zorlayabilir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar