2018 bedelli askerlik yaşı kaç olacak, ücreti ne kadar olacak?

2018 bedelli askerlik yaşı kaç olacak, ücreti ne kadar olacak? Soruları Hükümetin bedelli askerlik ile ilgili çalışmalara başladığı yönünde kulis bilgilerinin yayılmasıyla birlikte merak konusu oldu. İşte 2018 bedelli askerlik yaşı kaç olacak, ücreti ne kadar olacak? Sorularının cevapları.

2018 bedelli askerlik yaşı kaç olacak, ücreti ne kadar olacak?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
17 Temmuz 2018 Salı 14:26

2018 bedelli askerlik yaşı kaç olacak, ücreti ne kadar olacak? Soruları A Haber Ankara Haber Koordinatörü Fatih Atik, hükümetin bedelli askerlikle ilgili çalışmalara başladığı yönündeki kulis bilgisini vermesi sonrası merak konusu oldu. 2018 bedelli askerlik yaşı kaç olacak, ücreti ne kadar olacak? Sorularının yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Fatih Atik, Milli Savunma ve Maliye Bakanlığı ortak çalışma başlattığını belitti. İşte 2018 bedelli askerlik yaşı kaç olacak, ücreti ne kadar olacak? Sorusunun yanıtı.

Son günlerde sürekli gündemde olan bedelli askerlikle ilgili ilk bilgiler ortaya çıktı. A Haber Ankara Haber Koordinatörü Fatih Atik, Milli Savunma ve Maliye Bakanlığı ortak çalışma başlattığına dikkat çekti.

2018 bedelli askerlik yaşı kaç olacak?

Bedelli askerlikle ilgili düzenlemenin bugün Meclis Başkanlığına sunulacağını bildiren AK Parti Grup Başkanvekili Turan, bedelli askerlik düzenlemesinde, 25 yaş sınırı, 25 gün askerlik süresi ve 15 bin lira bedel öngörüldüğünü açıkladı.

2018 bedelli askerlik ücreti ne kadar olacak?

Bedelli askerlik ücretinin ise 20 ila 25 bin lira olması bekleniyor. Atik, hükümetin bu konuda çalışma yaptığını yineleyerek ‘Seçimden hemen sonra yerel seçimlerden önce bedelli askerlik çıkarılacak’ dedi.

İşte A Haber Ankara Haber Koordinatörü Fatih Atik'in bedelli askerlik ile ilgili açıklamaları.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar