17 Mart 2020 Salı günlük burç yorumları!

17 Mart 2020 Salı günlük burç yorumları! Burçlarını merak edenler 17 Mart 2020 Salı günlük burç yorumlarını merak ediyor. Sizler için hazırladığımız 17 Mart 2020 Salı günlük burç yorumları! İşte detayları…

17 Mart 2020 Salı günlük burç yorumları!
Son Güncelleme: 17 Mart 2020 Salı 13:04
16 Mart 2020 Pazartesi 12:32

17 Mart 2020 Salı günlük burç yorumları! Burcunu merak edenler günlük burç yorumlarını araştırıyor. Aşk ve iş hayatınızda neler var? Bugün sizi neler bekliyor? 17 Mart 2020 Salı günlük burç yorumları! Detaylar haberimizde…

17 Mart 2020 Salı günlük burç yorumları!

17 Mart 2020 Salı Koç burcu yorumu

İş hayatınızda bu aralar küçük bir sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bu durumu üzerinizden atmak için farklı bir ortama girip yeni biri ile tanışacaksınız. Bu tanışma sırasında bir etkilenme yaşayabilirsiniz.  Maddi açından kontrollü harcamalarınız sizi zor durumda kalmaktan kurtarıyor.

17 Mart 2020 Salı Boğa burcu yorumu

Uzun zamandır üzerinizde bir monotonluk var. Bu monotonluğu atmaya çalışın. Arkadaşlarınızla bir arada olmaya kafa dağıtmaya çalışı. Çünkü bu monotonluk enerjinizi emiyor. Bugün şans sizden yana ne yapmak istiyorsanız başarmanız mümkün. İş yaşamınızda yaptığınız çalışmalar çevreniz tarafından takdir ediliyor.

17 Mart 2020 Salı İkizler burcu yorumu

İş ve özem yaşamınızda hareketli günler siz bekliyor.  İş yaşamınızda önemli bir karar alabilirsiniz. Karar almadan önce iyi düşünmenizde yarar var. Özel yaşamınızda ise bir kalp kırıklığı yaşıyorsunuz. Kalbiniz kırıkken yeni bir ilişkiye girmek ne derece doğru olur sizin için bilinmez. Ama bunu yaşayarak öğrenmeniz gerekli. Ama unutmayın ki birini ancak başka biri unutturur.

17 Mart 2020 Salı Yengeç burcu yorumum

Hayal aleminde her şey güzelken sizi bu rüyadan bir anda uyandıran ise gerçekler oluyor. Gerçekler bu aralar canınızı çok yakıyor. Yaşantınızın artık biraz daha iyi olmasını istiyorsunuz.  Kısa bir süre sonra bu isteğiniz gerçekleyebilir. Bir süre sonra şans sizden yana dönecek. Maddi açıdan biraz açıldınız harcamalarınızı kontrol altına almazsanız, durumunuz ciddi ölçüde kötü olabilir.

17 Mart 2020 Salı Aslan burcu yorumu

Partnerinizle aranızda olan tartışmalara ailelerinizi karıştırmamaya çalışın. İlişkinize üçüncü tarafları karıştırırsanız, bu durum ilişkinizin gidişini kötü şekilde etkileyebilir. İş yerinizde bazı arkadaşlarınızla tartışmalara girebilirsiniz. Ağzınızdan çıkacak sözlere dikkat etmelisiniz. Kırıcı olmaktan kaçının. Sağlığınıza bu aralar dikkat edin.

17 Mart 2020 Salı Başak burcu yorumu

Partnerinize karşı sert davranmanız sizin için ön yargılı olmasına neden oluyor. Onu küçümseyip, hafife almayın. Onun da kendine göre fikirleri var. Fikir ve düşüncelerini anlayışla karşılayın ki, sizi kendine karşı daha iyi hissetsin. Aksi halde, ilişkinizde tartışmaların sonu gelmez. Parasal konularda önemli haberler alabilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat edin.

17 Mart 2020 Salı Terazi burcu yorumu

Sabırlı davranmanız ve yetenekleriniz sayesinde işinizde olumlu sonuçlar alabileceğiniz bir gün olabilir sizin için. Bazı konularda kararlar alacaksınız. Karar vermedin iyice düşünmeli ve öyle adım atmalısınız. Partneriniz her zaman yanınızda olduğunu size gösteriyor. Ona küçük sürprizler yaparak, desteğine teşekkür etmelisiniz.

17 Mart 2020 Salı Akrep burcu yorumu

Bazı duygusal kararların eşiğindesiniz. Aklınızda bazı şeyleri bitirdiniz fakat duygularınıza bir türlü söz geçirememenin tedirgenliğini yaşıyorsunuz. Bazı konuların sonu olmayacağını düşünüyorsunuz. Haklısınız ama duygusallığınız da tam tersini düşünüyor. Şunu unutmayın ki mantığınızı her zaman, kalbinizi ise zaman zaman düşünmek sizi her zaman doğru yöne iletecektir. Olmayacağını kesin düşündüğünüz şeyleri, ‘olmayacak duaya amin diyerek’ bırakmanınız zamanı geldi. Bazı şeyleri zamana bırakın o sizin için halledecektir.

17 Mart 2020 Salı Yay burcu yorumu

İçinizde yeni bir aşka yelken açmanın tüm isteği yer alırken bir yandan da tedirginsiniz. Hazır olmadığınızın duyguları hakim şuan üstünüzde. Biraz rahatlayın, aşk saati ve planı olan bir şey değildir. Tam istemediğiniz anda yakalayabilir. Hatta farkında bile olmazsınız bu durumun. Mantığınızı çok fazla devre dışı bırakmadan, kendinizi duygularınıza bırakın. Mutlu olmak sizin de hakkınız. Harcamalarınızı kontrol altına almaya çalışın.

17 Mart 2020 Salı Oğlak burcu yorumu

Zamanınızın geldiğini atık yavaş yavaş evlilik için harekete geçmeyi düşünüyorsunuz. Evlilik bir ilişki yaşamak gibi değildir. Bazı şeyler olmadığı zaman bırakamazsınız. Hayallerinize almadığınızı hayatınıza almayın. Yayınızın geldiğini düşünerek toplum baskısı ile evlilik olmaz. Sonuçta bu sizin hayatınız. Aile çevreniz sizi bu konuda yalnız bırakabilir ama siz kendi kararlarınızın ve yaşantınızın arkasında durmalısınız. Toplum baskısı ile, yaşım geldi geçiyor düşünceleri ile yuva kurmam evlilikte her zaman mutluluğu getirmez.

17 Mart 2020 Salı Kova burcu yorumu

Aşk yaşamınızda bir hareketlilik söz konusu ama bu durum aynı zamanda kafa karışıklığına da yol açıyor. İki kişi arasında kalmak ve duygularınızın karmaşıklığı sizi tedirgin ediyor. Bir karar vermek istiyorsunuz ama kimsenin de kalbini kırmak istemiyorsunuz. Bu olayı biraz zamana bırakın. Zamanla duygularınızın karışıklığı gidecektir. Sağlığınızı ihmal ediyorsunuz.

17 Mart 2020 Salı Balık burcu yorumu

Partnerinizle yaptığınız tartışmaları bir son vermek istiyorsunuz. Fakat geri adım atmanın sizin için bir zayıflık olduğunu da düşünüyorsunuz. Sevgilinizi karşınıza alıp konuşun. Kendinizin bazı şeylerden ödün verdiğini, anlayış gösterdiğinizi; kendisinin de bu konuda bir adım atması gerektiğini söyleyin. Sizi anlayışla karşılayarak, ilişkinizde gerekenleri yapacaktır.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar