16 Temmuz 2020 Perşembe günlük burç yorumları!

16 Temmuz 2020 Perşembe günlük burç yorumları! Burçseverlerin merakla beklediği 16 Temmuz 2020 Perşembe günlük burç yorumlarını sizler için derledik. İşte 16 Temmuz 2020 Perşembe günlük burç yorumları

16 Temmuz 2020 Perşembe günlük burç yorumları!
Son Güncelleme: 16 Temmuz 2020 Perşembe 09:27
15 Temmuz 2020 Çarşamba 17:36

16 Temmuz 2020 Perşembe günlük burç yorumları! Aşk hayatınız, iş hayatınızdaki gelişmeler ne, neler tavsiye ediliyor, nasıl bir gün geçireceksiniz? Bu soruların yanıtı 16 Temmuz 2020 Perşembe günlük burç yorumlarında. 16 Temmuz 2020 Perşembe günlük burç yorumları! Detaylar haberimizde…

16 Temmuz 2020 Perşembe günlük burç yorumları!

16 Temmuz 2020 Perşembe Koç burcu yorumu

Aşk hayatınızda iyi gitmeyen bazı konular var bunun sebebini çevrenizde değil de kendinizde aramalısınız. Sürekli sizin istekleriniz üzerinden bir ilişkiyi yürütmenin imkansız olduğunu anlamalısınız. İş ortamınızın şartlarının sizi ileriye götüremeyeceğini düşünüyorsanız yeni fırsat ve imkanlara açık olmalısınız. İddialı olmak iyidir ancak durumu kabullenmek de akıllıca olur.

16 Temmuz 2020 Perşembe Boğa burcu yorumu

Parasal kazanımlarınla alakalı olarak iletişime geçmen gereken durumlar söz konusu olabilir. Sabah saatlerinde ev ve iş arasında uyum sağlayabileceğin güzel enerjiler var.

16 Temmuz 2020 Perşembe İkizler burcu yorumu

Geçmiş zamanlardan birisi aklınıza gelecek. Ailenizle birlikte mutlaka daha fazla zaman geçirmeye özen gösterin. Vücudunuzu da susuz bırakmayın.

16 Temmuz 2020 Perşembe Yengeç burcu yorumu

Sevdiğinize onu sevdiğinizi ifade etme yöntemlerini geliştirmelisiniz. Ona onun anlayacağı şekilde yaklaşmalısınız. Değişik projelerde fikri sahibi olma şansınız artıyor. Yetkililerin sizden beklediği çalışma performansı, sandığınızdan oldukça fazla. Kendinizi biraz da, sizi değerlendirmesi gerekenlerin gözüyle izleyebilmelisiniz. Parasal konularda daha tutumlu olmayı öğrenmediğiniz takdirde oldukça zorlanacaksınız.

16 Temmuz 2020 Perşembe Aslan burcu yorumu

Eşiniz ile beraber sevgi dolu bir gün sizi bekliyor. İş hayatınızda arkadaşlarınız ile aranızı sıkı tutmaya bakın. Size bazı tavsiyelerde bulunabilirler. İçinizdeki olumsuzluklardan da kurtulun.

16 Temmuz 2020 Perşembe Başak burcu yorumu

İlişkilerinizde zamansal bir sıkıntı yaşıyorsunuz, bu konuyu şimdilik dillendirmeseniz de ilerleyen zamanlarda canınızı sıkacağa benziyor. Kendinizi ruhsal yönden iş yerinde gelişime açık hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Bireysel yürütebileceğiniz çalışmalar bugün daha da verimli olacaktır. Yolculuk yapma fikri aklınıza zaman zaman gelse de (maddi) parasal durumlarınızı iyileştirmelisiniz.

16 Temmuz 2020 Perşembe Terazi burcu yorumu

İş yerinde tanıştığınız biriyle sevgili olma yolunda ilerliyorsunuz. Aile bireylerinden biriyle yaşıyorsanız söylediklerinize mutlaka dikkat edin. Bazı sözlerin geri dönüşü olmayabilir.

16 Temmuz 2020 Perşembe Akrep burcu yorumu

Aşk hayatınızda daha açık olmalısınız bu size eskisinden de iyi gelecek. Konuşulmayan pek çok sorun karşılıklı güvensizlik yaratmıştı. Her şeyin konuşulması için tam zamanı. Maddi durumunuzu iyileştirmek için yeni fırsatlara açık olmanız gerekmektedir. İşyerinizin teknik gelişmelerin gerisinde kalması sizi başka seçenekler aramaya itiyor. Maddi anlamda sarsılmamak için riskleri ortadan kaldırmalısınız.

16 Temmuz 2020 Perşembe Yay burcu yorumu

Partnerinize oldukça sadıksınız. Eşinizle ciddi bir konuşma yaparak ilişkinizi yeniden değerlendirmeye bakın. Patronunuzu ve iş arkadaşlarınızı kendinize hayran bırakmaya devam ediyorsunuz.

16 Temmuz 2020 Perşembe Oğlak burcu yorumu

Sevgiliniz ile aranızda bazı çatışmalar yaşıyorsunuz ve bunun için sizden bir açıklama bekliyor, bu halde aşk hayatınız riske girebilir girmemesi içinde bu açıklamayı birbirinize borçlusunuz. Aksi halde aşk hayatınız riske girebilir. Planlarınızın gerçekleşmesi için zamana ve maddi desteğe ihtiyacınız var. İşyerinizde bir arkadaşınızla yaşadığınız dayanışmayı yakında küçük bir ortaklığa dönüştürebilirsiniz. Çevrenize güven verici ve sakin davranmalısınız.

16 Temmuz 2020 Perşembe Kova burcu yorumu

Eğer bekarsınız hayatınıza her an biri girebilir. İş hayatınızda biraz fazla sorumluluk alsanız da mutlaka daha sakin olmaya bakın. Siz her zorluğun üstesinden mutlaka gelirsiniz.

16 Temmuz 2020 Perşembe Balık burcu yorumu

Son günlerde duygusal olarak yoğun yaşadığınız bir döneme girdiniz. İş hayatınızda ki bunalımlardan çıkmak sizin için hayli zor olacak. Ama daha önceden planladığınız şekilde çalışmalarınızı sürdürebileceksiniz. Bildiğiniz yöntemlerden vazgeçmek istemeyeceksiniz ve sistemli olarak isteklerinizin üzerine gidebileceksiniz. Sezgilerinize güvenebilirsiniz.

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar