15 Temmuz'da hainlerin asıl hedefi Cumhurbaşkanı Erdoğan'dı!

Üzerinden 6 yıl geçen 15 Temmuz hain darbe girişimine kalkışan vatan hainlerinin asıl hedefi Cumhurbaşkanı Erdoğan'dı. Türkiye’yi derin bir karanlığın içine sürüklemeyi amaçlayan büyük ihanet, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başarılı ve güçlü liderliği sayesinde durduruldu.

15 Temmuz'da hainlerin asıl hedefi Cumhurbaşkanı Erdoğan'dı! - Sayfa 1

15 Temmuz gecesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Milletimizi demokrasimize ve milli iradeye sahip çıkmak üzere meydanlara, havalimanlarına davet ediyorum" şeklindeki açıklaması ve Marmaris'ten ailesiyle birlikte İstanbul Atatürk Havalimanı'na geçerek vatandaşlarla buluşması darbe girişiminin kırılmasında en büyük etken oldu.

1 8
 
15 Temmuz'da hainlerin asıl hedefi Cumhurbaşkanı Erdoğan'dı! - Sayfa 2

VATANDAŞLAR ERDOĞAN'IN ÇAĞRISIYLA SOKAKLARA DÖKÜLDÜ

1960, 1971, 1980 ve 1997'de gerçekleşen darbe ve darbe girişimlerine sessiz kalan vatandaşlar, Erdoğan'ın çağrısıyla sokaklara çıkarak kendisini temsil eden sivil siyasete sahip çıktı ve FETÖ'nün işgal girişimini çıplak elleriyle durdurdu. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk defa vatandaşlar kendisini temsil eden iradeye destek oldu.

2 8
 
15 Temmuz'da hainlerin asıl hedefi Cumhurbaşkanı Erdoğan'dı! - Sayfa 3

ASIL HEDEF ERDOĞAN'DI

15 Temmuz darbe girişiminde asıl hedef  Erdoğan'dı. Erdoğan teslim alındığında ya da şehit edildiğinde darbenin başarılı olacağını hedeflediler. Erdoğan, vatandaşları darbecilere karşı sokağa çağırmasının ardından harekete geçti ve Marmaris'ten İstanbul Atatürk Havalimanı'na geçmek için girişimde bulundu.

3 8
 
15 Temmuz'da hainlerin asıl hedefi Cumhurbaşkanı Erdoğan'dı! - Sayfa 4

"ÖLÜN, ÖLDÜRÜN AMA KULEYİ ALIN"

Erdoğan, İstanbul Havalimanı'nın da durumunu sordu, işgal altında olduğunu öğrenince İstanbul Havalimanı'ndaki kulenin kurtarılmasını istedi. Mustafa Çalışkan, Havalimanı Şube Müdürü Emre Erdoğan ve Özel Harekât Müdürü Kadri Gençkaya'yı aradı ve "Ölün, öldürün ama kuleyi çok hızlı bir şekilde alın" emrini verdi. Kule 15 dakika içinde FETÖ'cülerden temizlendi.

4 8