Meteoroloji gün verdi! 15 derece düşecek!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Megakent İstanbul’un Cumartesi gece saatlerinden itibaren başlamak üzere 2 gün boyunca şiddetli kar yağışının etkisi altında kalacağını duyurdu

Meteoroloji gün verdi! 15 derece düşecek! - Sayfa 1

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden İstanbul’a yeni bir kar müjdesi geldi. Yapılan tahminlere göre İstanbul’da hava sıcaklıkları önümüzdeki Perşembe gecesinden itibaren 15 dereceye yakın düşecek

1 17
 
Meteoroloji gün verdi! 15 derece düşecek! - Sayfa 2

Cumartesi akşamı bekleniyor

İstanbul'da bu yılın ikinci kar yağışı ise Cumartesi akşamı batı ilçelerinden giriş yapacak. Kar yağışının 14-15 Şubat (Pazar-Pazartesi) günlerinde etkisini arttıracağı tahmin ediliyor.

2 17
 
Meteoroloji gün verdi! 15 derece düşecek! - Sayfa 3

Sıcaklık cuma günü düşüyor

Meteorolojiden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Hava sıcaklıklarının Cuma gününe kadar mevsim normallerinin 6-12 derece üzerinde seyredeceği Cuma günü Kuzeybatı kesimlerden başlamak üzere hafta sonu da kuzey, iç ve batı kesimlerde mevsim normallerinin yer yer altına düşeceği tahmin edilmektedir.”

3 17
 
Meteoroloji gün verdi! 15 derece düşecek! - Sayfa 4

Bir haftalık hava duruma

Öte yandan İstanbul'da akşam saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli fırtınanın bugün içerisinde şehri terk etmesi bekleniyor. Önümüzdeki 7 günde beklenen hava durumu ise şöyle açıklandı:

4 17