105 yaşındaki Fikriye nine oyunu kullandı

Batman’ın Kozluk ilçesinde yaşayan 105 yaşındaki Fikriye Işık, çocuk ve torunlarının yardımıyla geldiği okulda oyunu kullandı.

105 yaşındaki Fikriye nine oyunu kullandı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
24 Haziran 2018 Pazar 16:29

Kozluk ilçesinde yaşayan 105 yaşındaki Fikriye Işık, çocuk ve torunlarının yardımıyla geldiği 75. Yıl İlkokulunda oyunu kullandı. Yakınlarının yardımıyla sandığa gelen ve güçlükle oyunu kullanan Işık, seçimlerin vatana ve millete hayırlı olmasını diledi. 

"90 yaşındaki yatalak hasta ambulansta oy kullandı"

Batman'da, kalp yetmezliği nedeniyle yatalak durumda olan Hasine Yıldız (90), ambulansla geldiği sandık bölgesinde, ambulansın içinde oy kullandı.

Merkez 19 Mayıs Mahallesi'nde yaşayan ve kalp yetmezliği nedeniyle yatalak durumda bulunan Hasine Yıldız, oy kullanmak için ambulansla Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi'ne getirildi. Yıldız, yakınlarıyla birlikte geldiği okul bahçesinde, sandık görevlilerinin yardımıyla yine ambulansın içinde oy kullandı. Hasine Yıldız'ın oğlu, annesinin uzun süreden beri hasta olduğunu belirterek, "Annemiz, uzun süre hasta ve de yatalak durumda. Oyunu kullanması için ambulansı çağırdık, oyunu ambulansta kullandı. Bu hizmeti verenlere teşekkür ediyoruz" dedi.

Hasine Yıldız, ambulansta oyunu kullandıktan sonra aynı ambulansla evine götürüldü.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar