TOBB’dan yeni ekonomik programa destek!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan Yeni Ekonomi Programı değerlendiren TOBB Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu, sorunların doğru tespit ve teşhis edilerek, gerçekçi tedbirler ortaya konduğunu söyledi.

TOBB’dan yeni ekonomik programa destek!
Son Güncelleme: 30 Eylül 2019 Pazartesi 13:57
30 Eylül 2019 Pazartesi 13:55

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Yeni Ekonomi Programı (YEP) ile ilgili yaptığı açıklamada, “Ekonomideki hassasiyetlerin dikkate alındığı, Türkiye'yi 2023'e hazırlayacak bir yol haritası ve yeni bir ekonomik model hazırlanmıştır” dedi.  Yeniden yüksek büyümenin hedeflenmesinin özel sektöre heyecan ve moral verdiğini vurgulayan Hisarcıklıoğlu, şunları ifade etti:

“Planlanan adımların ekonomide bir sıçrama tahtası işlevi göreceğini, böylece güçlü ve istikrarlı büyüme sürecine geçiş sağlayacağını düşünüyoruz.

Reel sektörü, KOBİ’leri, üreticileri ve yatırımları destekleme yönündeki adımların devam edecek olmasını da memnuniyetle karşılıyoruz.

Programın önümüzü daha net görmemizi ve ekonomik aktiviteye ivme sağlayacağına inanıyoruz. Bizlerde Türk iş dünyası olarak ülkemizin hedefleri doğrultusunda tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar