için kaldı

Uzman isim rakam verdi: Gram altın ne kadar olacak?

Altın fiyatları son dönemde dalgalı seyir gösterirken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten gram altının fiyatına yönelik dikkat çeken bir tahmin geldi

Uzman isim rakam verdi: Gram altın ne kadar olacak? - Sayfa 1

Altın fiyatları bu sabah itibariyle son 4 ayın en yüksek seviyesini gördü. 

Fed Başkanı Jerome Powell'ın Cuma günü yaptığı konuşma sonrasında dolarda küresel çapta düşüş eğilimi gerçekleşti. Bundan dolayı altına olan talepte de artış yaşandı.

1 8
 
Uzman isim rakam verdi: Gram altın ne kadar olacak? - Sayfa 2

ONS ALTIN 1.815 SEVİYESİNDE

Ons altın fiyatları bu sabah 1816 dolara kadar yükseliş kaydetti. Saat 08:06 itibariyle 1815 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Gram altın fiyatları ons altındaki yükselişe paralel olarak güç kazanmaya başladı. Güne 487 liradan başlayan gram altın en düşük 486.8 lira, en yüksek 489.3 lira seviyesini gördü.

2 8
 
Uzman isim rakam verdi: Gram altın ne kadar olacak? - Sayfa 3

Altında fiyatlar merak konusu iken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten altına yönelik dikkat çeken bir tahmin geldi.

3 8
 
Uzman isim rakam verdi: Gram altın ne kadar olacak? - Sayfa 4

"600 LİRAYI GÖRMESİ SÜRPRİZ DEĞİL"

Altın piyasasında büyük manipülasyonların yaşandığını ve küresel finans baronlarının altın üzerinde baskı kurduğunu dile getirerek yatırımcılara satış yapmaması noktasında uyarıda bulunan Memiş, gram altında büyük yükselişlerin geleceğine vurgu yaparak, ''Gram altının orta vadede 600 lira bandını görmesi sürpriz olmaz.'' dedi.

4 8