Dünya'nın en büyük e-ticaret markaları bu konferansta buluşuyor

E-Ticaret sektöründe lider isimler ve üst düzey yöneticiler, E-İhracat Platformu ve Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) işbirliği ile düzenlenen 'CrossBorder eCommerce Summit in EurAsia'da bir araya geliyor.

Dünya'nın en büyük e-ticaret markaları bu konferansta buluşuyor
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
16 Nisan 2018 Pazartesi 15:48

E-İhracat Platformu ve ASKON'un birlikte düzenleyeceği CrossBorder eCommerce Summit in EurAsia, Türkiye ve Dünya çapında e-ticaret'e yön veren lider isimleri ve sektör temsilcilerini bir araya getiriyor. 

 

Konferans, 26-27 Nisan 2018 tarihinde İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek. Konferansın sunuculuğunu TRT Haber'de yayınlanan Ekonomi 7/24 programının yapımcısı ve suncusu Elif Saygılıer yapacak. CrossBorder eCommerce Summit in EurAsia'nın açılış konuşmalarını Ekonomi Bakanı Nihat ZEYBEKÇİ ve Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent TÜFENKÇİ yapacak. Konferansa yerli katılımcıların yanı sıra, Uluslararası Katılımcıların ilgisi dikkat çekici. CrossBorder eCommerce Summit in EurAsia'ya, Polonya, Romanya, İran, Ukrayna, Rusya ve Belarus'tan birçok firma katılım gösteriyor.

 

Türkiye'den Ortadoğu'ya satış rekoru kırılacak

E-İhracat Platformu ve ASKON işbirliği ile düzenlenen ' CrossBorder eCommerce Summit in EurAsia'nın ana sponsoru olan JollyChic, Türkiye'den Ortadoğu'ya Türk mallarını satmak için konferansa geliyor.   JollyChic Türkiye Ülke Müdürü Hothaifa Alsayed, 'Türkiye'de üretilen ürünlere güven Avrupa ve Ortadoğu'da çok fazla. Türk ürünlerini yurtdışına satışlarının arttırmalarını sağlamak üzere 26-27 Nisan'da gerçekleşecek olan bu kongreye katılım göstereceğiz' dedi.

 

Bilet ile giriş yapılacak olan kongrede katılımcılar; Paneller, özel sunum, soru - cevap ve Uluslararası B2B Match Making şansından yararlanacaklar. Zirve hakkında detaylı bilgi almak için www.eihracatkonferansi.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar