için kaldı

Dolar ve altında yükseliş devam ediyor

Yükselişini devam ettiren dolardan yeni rekor geldi. Dolar 6.42 TL'yi gördü oldu. Yükseliş altında da devam ediyor.

Dolar ve altında yükseliş devam ediyor
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
10 Ağustos 2018 Cuma 08:13

Dolarda son durum ne, Dolar ne kadar oldu? Dolar yükselişine devam ediyor.  Güne 5,7464 TL seviyelerinde başlayan dolar 6.42 TL'yi gördü

Dolarla birlikte diğer dövizlerde de yükseliş sürüyor. Euro 7.16 TL olurken, sterlin 8.01 TL'yi test etti.

Altında da yükseliş sürüyor gram altın 240 TL ile bugüne kadar olan en yüksek seviyesine ulaştı.

“ENDİŞENİZ OLMASIN”

 Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize’de yaptığı açıklamada, “"Bugün dünden daha iyiyiz, yarın bugünden de iyi olacağız. Hiç bundan endişeniz olmasın. Çeşitli kampanyalar sürdürülüyor. Bu kampanyalara kulak asmayın. Şunu unutmayın, onların dolarları varsa bizim de halkımız, hakkımız, Allah'ımız var" dedi.

Uzmanlar, ABD ile yapılan görüşmelere ilişkin net bir açıklama yapılmaması piyasada tedirginliğe ve kurda oynaklığın sürmesine neden olduğunu belirtiyor.

 YENİ EKONOMİ MODELİ

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada Orta Vadeli Plan (OVP) kapsamında, 2019 yılı büyümesinin yüzde 3-4 aralığında olmasının beklendiği ve kurgulanan yeni ekonomi modeline ilişkin çerçevenin yarın Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından kamuoyu ile paylaşılacağı duyurulmuştu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Tahsin Cengiz usakalp En beğenilen yorum
Muhteremler, Ekonomi hukuku na ? ekonomiye kendine özgü ekonomi hukuku terimini kullanbakıyorum! ÜlkemiZ kısa bir süre önce eski sistemi bırakıp yeni bir sisteme avdet etmiş bulunmaktadır, İster istemez yeni sisteme girerken, eski sisteme ait hastalıkları da yanımız da taşımış bulunmaktayız, Gelecekteki, Ekonomi Hukukunu ve Adaleti yeni bir modele aşılamak Tabiki kolay değildir! Ama ! Ekonomi düzelinceye kadar da hastalık son sayfasına girerse o zaman fatura ağır olur! ÜlkemiZ güçlüdür! Ancak bazan küçük bir mikrop insanı yatağa yapıştırıyor! Bence bu konuları Kuman da edenler! Ve idarecilik mesleğini sürdürenler , biraz daha hassas okurlarsa ekonomiyi! piyasayı olumsuz etkileyen şeytanlıklar ve nüksedecek? Her hastalık kendi kendini YOk edecektir İnşallah , Ustc