14 Ocak Pazar Kova burcu yorumu! Başarıya gidilen yolda çekilen çilesiniz!

14 Ocak Pazar Kova burcu yorumlarında, başarıya giden Kovaların, dikenli yollardan geçmesi gerekiyor.

14 Ocak Pazar Kova burcu yorumu! Başarıya gidilen yolda çekilen çilesiniz!
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:47
13 Ocak 2018 Cumartesi 19:02

Projelerinizi hayata geçirmek için harika bir gün olduğunun farkındasınız. Eski hazırlamış olduğunuz ve ya yapmayı istediğiniz şeyleri harekete dökmek için daha fazla beklemenize gerek yok. Yaratıcılık gerektiren işlerinizi tamamladığınızda büyük bir rahatlama hissedeceksiniz. Bu ay sizin ayınız. Ocak ile birlikte yükselişiniz devam edecek. Tatile çıkmak için biraz daha sabır etmeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik planlarınızı arkadaşlarınıza ve dostlarınıza anlatarak fikir alışverişinde bulunmayı unutmayın.

Kova burcu, 2018 yılı hayatınızın her alanında sizi bekleyen ve alışmakta zaman zaman zorluk yaşayacağınız ancak alıştıktan sonra da keyfini fazlasıyla süreceğiniz güzellikleri beraberinde getiriyor. Geride bıraktığımız yıl içerisinde veya daha önceleri karşılaşmadığınız olayların içerisinde bulacaksınız kendinizi. Burcunuzun karakteristik özelliklerinden dolayı kısa zamanda ayak uyduracağınız için zorluk yaşanabileceğini söylemek oldukça güç.

2018 yılında hayatınızı dilediğiniz gibi düzene sokabileceksiniz. Bu konuda Uranüs'ün size fazlasıyla yardımı dokunacak. Gerek iş gerekse de eğitim hayatınızda yaratıcılığını rahatlıkla ön plana çıkartacak ve geçen yılı son zamanlarında uğradığınız başarısızlığın da çözümünü bulabileceksiniz. Sizi ileriye itecek bir güç var arkanızda Kova burcu. Bu gücü kullanarak yapamayacağınız hiçbir şey yok.

Kova burcu, bu yılın ilk zamanlarında rayında giden şeyler raydan çıkabilir. Aynı durum rayında olmayan şeylerin rayına oturmasıyla da ilgili olacak. Bu nedenle bocalama döneminize girmeniz gayet anlaşılabilir bir şey. Çevrenizde bulunan insanlar sizin zaman zaman asi ve kırıcı davranışlarınızdan şikayet ediyorlarsa bunun üstesinden gelmek de size kalıyor. Sizden şikayetçi olan kişileri karşınıza almalı ve iç dünyanızda yolunda gitmeyen şeyler olduğunu da aktarabilirsiniz.

2018 yılı içerisinde üstünüz olan kişilerle iş ve kariyer hayatınızda zaman zaman tartışma içerisine gireceksiniz. Siz, burcunuzun özelliklerinden dolayı baskı altında kalmayı sevmeyen ve haksızlığa uğradığında da neredeyse yıkmadık bir şey bırakmayan birisiniz. Haliyle iş ve kariyer hayatınızda da güç çatışmaları yaşamanız normal. Peki, son yıllarda kaç kere iş değiştirdiniz Kova burcu? Cevabınız ikiden fazla ise durup düşünmenin vakit geldi de geçiyor.

Başarıya ulaşmak istiyorsunuz Kova burcu ancak siz böyle devam ettiğiniz sürece iş değiştirmeye, yerinizde saymaya ve zirveye tırmanan kişileri dışarıdan izlemeye devam edeceksiniz. Sizi kendinizden başka engelleyen birisi daha yok Kova burcu. Zaman zaman iş hayatınızda haksızlığa uğradığınızdan şikayet ediyorsunuz ancak sizin başarıya ulaşamama sebebiniz bu değil. Merak etmeyin, değişen bakış açınız sayesinde artık daha farklı pencereden bakmayı öğreneceksiniz.

2018 yılının size kazandıracak oldukları sadece iş ve kariyer hayatınız ile ilgili olmayacak Kova burcu. Aynı değişim aşk hayatınızda da sizi bulacak. Düşündüklerinizin aslında yersiz olduğunu bildiğiniz halde birlikteliğinizde tartışmayı alevlendirmek için elinizden geleni yapıyorsunuz. Hayatınızın diğer kısımlarında yaşadığınız sorunları birlikteliğinize yansıtmaktan ve hatta sinirinizi partnerinizden çıkartmaya devam edemezsiniz.

Şikayet ettiğiniz bazı şeylerin değişmesini istiyorsanız harekete geçmek için pek bekleme lüksünüz yok Kova burcu. Üzerinizde zaten sizi pes ettirecek bir etki de bulunmuyor. Ayrıca harekete geçmek zorunda da değilsiniz. Hayatınızdan memnunsanız ve bir şeyleri değiştirmek size zor geliyorsa, kaderinize razı olabilir ve hayatın size sunacak olduklarını beklemeye koyulabilirsiniz.

Kova Burcu 2018 İş Hayatı

Kova burcu, 2018 yılının ilk zamanlarında iş ve kariyer hayatınızda mücadele içerisine gireceksiniz ve bu siz isteseniz de istemeseniz de gerçekleşecek bir şey. Özellikle üstünüz olan kişilerin artık anlamsızca size yüklenmesine dur demek istiyorsanız, kariyer hayatınızda mutlaka düzenlemeler yapmalısınız. İnsanların size emirler vermesine dayanamıyorsanız, kapasitenizin üzerine çıkmalısınız.

Söz konusu iş olduğunda 2018 yılının ilk yarısında mücadele edecek olmanız sizi korkutmasın Kova burcu, yılın genelinde istediğiniz şeyleri elde etmek için şanslı olacaksınız. Alacağınız veya aldığınız kararları hayata geçirmek sandığınız kadar da zor değil. Siz sadece hayata geçirme bölümüne yetersiz kalıyorsunuz, onun dışında ilk adımı attığınız andan itibaren tuttuğunuzu kopartana kadar durmak nedir bilmiyorsunuz.

Kova burcu, 2018 yılında şu an çalıştığınız yerden çok daha iyi bir yere girmek için başvuruda bulunacaksınız. Başvurunuz kabul görecek ancak bunun hemen olmayacağını ve aslında hayalini kurduğunuz işe kavuşmak için daha uzunca bir yol gitmeniz gerektiğini de söylemeliyiz. Belki başka bir işe girecek ve tam yeni işinize alışırken hayalini kurduğunuz işten bir telefon gelecek. İşte, iş ve kariyer hayatınız tam anlamıyla böyle karmaşık geçecek.

2018 yılının ikinci yarısından sonlarına kadar işinizi büyütmek için elinizden geleni yapacak ve sürekli olarak araştırmalar yapacaksınız ancak hata yapabileceğinizi asla ama asla aklınızdan çıkartmayın. Telafisi zor olabilecek yatırımlar yapmamaya çalışın Kova burcu. Özellikle maddiyata dayalı olan planlamalarınızı kısa süreli değil daha uzun vadeli yapmalısınız. Böylelikle kısa sürede beklenti içerisine girmez ve boşu boşuna kendinizi iç dünyanızda da sıkıştırmamış olursunuz.

Kova Burcu 2018 Aşk Hayatı

Kova burcu, 2018 yılında aşk hayatınızdaki hareketliliği doğru değerlendirebilirseniz yılın ilk zamanlarında yalnızlığınıza son verebilirsiniz. Sosyal hayatlarından memnun olmayan ve değişikliğe yönelmek isteyen Kova burcu insanları için yılın ilk yarısı oldukça iyi geçecek. Aşk hayatınıza olan bakış açınız geride bıraktığımız yıl içerisinde farkıyken bu yıl içerisinde daha farklı olacak. Öyle ki, kısıtlanmak ve ciddi birlikteliğin getireceği baskıdan korkarken artık üzerine gidiyor olacaksınız.

2018 yılını yeni bir süreç olacak görmelisiniz. Ve bu sürecin size kazandıracakları sayesinde geçmiş ilişkilerinizdeki hatalarınızı rahatlıkla görebilecek ve tekrarlamamak adına kendinizle münakaşa edeceksiniz. Zorlayıcı olacağı açık bir şekilde ortada ancak atacağınız her adımın size fayda sağlayacağını da görmelisiniz. Söz konusu aşk hayatınız olduğunda hem duygularınızı hem de mantığınızı ön plana çıkarmalısınız.

Birlikte olduğunuz kişi davranışlarınızın boyutunu kestirmekte güçlük çekiyor. En ufak tartışmada bazen fazlasıyla bazen de büyük sorunlarda hiç tepki göstermiyorsunuz. Birlikte olduğunuz kişi de sizin bu tarz davranışlarınız karşısında ne yapacağını bilememekte haklı. Hayatınızın diğer kısımlarından kaynaklanabilecek sorun veya sıkıntıları artık aşk hayatınıza yansıtmaktan vaz geçmelisiniz. Partneriniz olan kişi hemen her şeye katlanıyor ancak bir gün patlak verecektir.

Kova burcu, 2018 yılının ikinci yarısında yalnızlığınızla ilgili bir adım daha atacaksınız. Sizi derinden etkileyecek kişi ikinci altı aylık süreçte karşınıza çıkacak. Duygularınızın çok geçmeden geliştiğini görecek ve kendinizi frenlemek isteseniz de başarılı olamayacaksınız. Yüzünüz gülecek, huzurlu olacak ve renkli aşk hayatınızın, uyumun tadını çıkartacaksınız. Aşk açısından 2018 yılının birinci ve ikinci yarısı birbirinden farklı geçecek.

Kova Burcu 2018 Sağlık

Kova burcu, 2018 yılının ilk yarısında sağlığınızla ilgili olumlu etkiler alıyor olacaksınız ve bunu da sağlayacak olan Jüpiter. Yaşantınızı düzenlemek adına bir şeyler yapmak istiyorsanız mutlaka sağlığınıza da ihtiyacınız var. Yakın zamandan bu yana devam eden bir sağlık sorununuz varsa doktora görünmek için geç kalmamanızı öneririz. Siz de biliyorsunuz ki bazı rahatsızlıklar kendiliğinden geçmez.

2018 yılının ikinci yarısında sürekli hareket halinde olacak ve zihinsel olarak da yoğun bir sürece gireceğiniz için kendinizi hem fiziksel hem de zihinsel açıdan yorgun hissetmeniz normal. Yorgunluk sizin üzerinizde strese neden oluyor ve stres de sağlığınıza olumsuz etkilerde bulunuyor. Toparlanmaya ihtiyacınız var Kova burcu. Sağlık açısından Kış aylarında dikkatli olmanız şart. Soğuk havaların üzerinizdeki etkisi oldukça fazla.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar