için kaldı

14 Ocak Pazar Başak burcu yorumları! Fırsatlar kapısı sonuna kadar açıldı!

14 Ocak Pazar Başak burçlarını harika fırsatlar bekliyor. Başaklar duygularınıza göre hareket ederseniz kazanacaksınız.

14 Ocak Pazar Başak burcu yorumları! Fırsatlar kapısı sonuna kadar açıldı!
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:47
13 Ocak 2018 Cumartesi 20:42

Karşınıza çıkacak fırsatlar zincirinin ortasında kalacaksınız. Adımlarınızı atarken ayaklarınızın yer bastığından emin olun. Güzel duygular hissedeceğiniz bir gün olacak. Geçmişte yaşanan eski ve güzel anıları anımsayarak duygusal ve keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. İlişkilerinizde yeni boyutlara atlayacaksınız. Bu sayede hayat felsefenizin ne kadar değiştiğine şahit olacak ve kabuk değiştireceksiniz. Moral açısından oldukça yükseklerde uçtuğumuz bu günde arzularınızın peşinden koşmaya devam edin. Gökkuşağının bittiği yerde yeni gelişmeler meydana gelebilir.

Başak burcu, 2017 yılının artık geride kaldığını ve o olumsuz sürecin ve yıpratıcı günlerin geride kaldığını bilmelisiniz. 2017 yılı kötüsünü iyisiydi ve 2018 yılı da iyisinin iyisi olacak. Sürekli olarak sorun ve sıkıntılarla uğraştığınız için özellikle çevrenizde bulunan kişilere karşı yaklaşımlarınızın yanlış olması normal. Ters ve kırıcı davranışlarınızın aslında neden kaynaklandığınız siz, biz biliyoruz ancak bunu değer verdiğiniz kişiler bilmiyor.

Anlamıyor değiller Başak burcu, bilmiyorlar. Sorunlarınızı ve sıkıntılarınızı genel olarak insanlarla paylaşmak istemediğiniz gibi sanki hayatınızda şimdiye kadar hiç sorunla karşılaşmamış gibi davranıp, güçlü görünmeye çalışıyorsunuz. Zorluk çıkartan, iç dünyanıza kapanmanıza neden olan her ne ise dostunuz olarak gördüğünüz veya aileden birisiyle bu durumu paylaşabilir, biraz daha rahatlayabilirsiniz.

Sizi dinlese de anlamak istemeyen insanlarla paylaşımda bulunmayın, aklınızdan dahi geçirmeyin Başak burcu. 2018 yılının ortalarına kadar düzenli ve sizi fazla olmasa da zorlayacak ufak sorunlarınız olabilir. Enerjinizi gereksiz şekilde harcamadığınız sürece tüm zorluklarla mücadele edebilirsiniz ancak siz zaten mücadele etmekten yoruldunuz Başak burcu. Her şeyin daha da iyi olmasını için yılın ikinci yarısını beklemek durumundasınız.

Başak burcu, 2018 yılının ikinci yarısında daha fazla başarı ve mutluluk elde edeceksiniz. En azından yılın ikinci yarısı için iç dünyanızı rahatlatmalısınız. Haziran 2018'e kadar en azından iş ve kariyer hayatınızda yapmanız gerekenleri zamanında yapmaya çalışmalı ve az da olsa sıkıntılı geçecek bu dönemi kendi adınıza daha da zorlaştırmamalısınız. Alacağınız kararlar doğrultusunda hareket edin ve insanların da düşünceleriyle sizin motivasyonunuzu düşürmesine izin vermeyin.

Jüpiter, 2018 yılının son çeyreğinde burcunuza giriş yapacak. Hem mesleki hem de aşk hayatınızda istenmeyen durumlar yerini güzel gelişmelere bırakacak. İçinizi bu konuda da ferah tutmalısınız ancak karşınıza çıkacak fırsatlar bolca olacağı için fazlasıyla kararsızlık çekip hata yapmaya müsait olacaksınız. Düşüncelerine ve fikirlerine önem verdiğiniz, güvendiğiniz kişilerle kararsızlığınızla ilgili fikir alış verişi yapabilirsiniz.

2018 yılının sonlarına doğru hem fiziksel hem de zihinsel olarak kendinizi değiştirmek isteyeceksiniz. Aslında zihinsel olarak değişim gösterip, fiziksel olarak da bir şeyler yapmaya hazır olacaksınız. Kilo problemi olan Başak burcu insanları bu süreçte şanslı olacak. Sosyal yaşantınızı da dilediğiniz gibi kontrol edebileceksiniz. 2018 yılı sizin için iyi olacak ve kendinizi daha üst seviyeye taşıyacaksınız Başak burcu.

Başak Burcu 2018 İş Hayatı

Başak burcu, Jüpiter'in burcunuza giriş yapacağını biliyorsunuz ancak iş ve kariyer hayatınızda olumlu etkilerini hissetmek için tam olarak Jüpiter'in burcunuza girmesini beklemeyeceksiniz. Finansal konularla ilgili yaşadığınız sorunları kendinize çok fazla dert ediniyorsunuz ancak bunu kendinize dert ettiğinizde sorunun ortadan kalkmayacağını anlamanız gerekiyor. Ters giden bazı şeyler düşünerek değil harekete geçerek ortadan kalkar.

Neyse ki, 2018 yılında beklemede kalmayacaksınız. Hırslı ve istekli olacağınız için sizi zorlayan üzerinizde baskı oluşturan her ne varsa fırtına gibi esecek ve taş taş üstünde bırakmayacaksınız. Özellikle birlikte iş yaptığınız kişi veya kişilere korku salacağınız için bazıları size cephe alırken bazıları da işlerini en doğru şekilde yapmak için mücadele ortaya koyacak. Çalışma arkadaşlarınızın yaptıkları yanlış sizin zaman kaybetmenize neden oluyor.

Zaman kaybını önlemek istiyorsanız da onları çalışmak için isteklendirmeniz gerekiyor. Dışarıdan bakıldığında motive etmek kolay gibi görünebilir ancak hiçte öyle olmayacağını bilmelisiniz. Dediğimiz gibi bazı şeylerin değişmesini istiyorsanız, beklememeli ve mutlaka harekete geçmelisiniz. Şimdiye kadar anlattıklarımızı anladığınıza göre artık iş ve kariyer hayatınızda sizi nelerin beklediğinden bahsedelim.

Başak burcu, 2018 yılının tamamında iş ve kariyer hayatınızı istediğiniz gibi yönlendirebileceksiniz. Yetenekleriniz ve çözüm odaklı çalışma kabiliyetiniz sayesinde karmaşık sorunların da üstesinden gelecek, işinizi en doğru şekilde yapacaksınız. Hiç merak etmeyin Başak burcu, 2018 yılında hedefinize ulaşacaksınız. Son olarak, finansal durumunuz da sıkıntılı değil. Finansal çizginiz de her geçen gün iyiye gidiyor.

Başak Burcu 2018 Aşk Hayatı

Başak burcu, 2018 yılında karmaşıklıktan uzak, daha sakin ve huzurlu bir aşk hayatınız olacak. Yeni yılın gelmesiyle beraber romantizme olan yatkınlığınız iyiden iyiye artış gösterecek gibi ve zaten iyi olan romantik davranışlarınız birlikte olduğunuz kişinin başını döndürebilir. Yalnız olan Başak burcu insanları ise hiç merakta kalmasınlar, fırsatlarınız aynı bollukta devam ediyor ancak geçen yıl yaptığınız hataları tekrarlama lüksünüz yok. Aksi halde kaybedeceğiniz çok fazla şey olduğunu acı bir şekilde tecrübe edebilirsiniz.

2018 yılında iş, arkadaşlık veya eğitim yaşantınızdan kaynaklanan aksaklıkları aşk hayatınıza yansıtmaktan vaz geçmelisiniz. Aslında uzunca bir süredir böyle bir davranış içerisine girmiyordunuz ancak duygusal olarak kırılgan bir yapıya büründüğünüz için ne zaman ne yapacağınız kestiremiyorsunuz artık. Kısa zaman içerisinde kendinizi toparlamaya çalışmalısınız Başak burcu. Söz konusu aşk hayatınız olduğunda duygularınızla hareket etmeniz iyi ancak mantığınıza da ihtiyacınız var.

Yılın tamamında birlikteliğinizle ilgili gelişmeleri kontrolünüz altında tutmak isterken daha oturaklı olmaya çalışın. Hislerinizin sizi yanıltmasına izin vermeyin. Özellikle yılın ortalarına doğru birlikte olduğunuz kişiyi yanlış anladığınız için hiç olmayacak tartışmalar içerisine girebilir ve hiçbir şey söylemeden de uzaklaşabilirsiniz. Yapacak olduğunuz bu davranışın ki yapmamanızı öneririz, partnerinizin sizden uzaklaşmasına neden olacağını unutmayın.

Yalnız olan Başak burcu, 2018 yılında sizin için en ideal birlikteliği Mart ayına doğru bulacaksınız. Mart 2018'de hayatınıza girecek olan bir kişi size istediğiniz değeri ve güveni vereceği gibi kişisel olarak da fazlasıyla uyumlu olduğunuzu fark edeceksiniz. Güzel bir birliktelik olacak gibi duruyor. 2018 yılında aşk hayatınız renkli, eğlenceli ve tutkulu olacak Başak burcu. Yılı, aşk açısından en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın.

Başak Burcu 2018 Sağlık

Başak burcu, söz konusu sağlık olduğunda fazlasıyla titiz ve bir o kadar da abartılı bir burç olduğunuzu sanırım siz de iyi biliyorsunuz. Pireyi deve yapan bir karakteriniz var ancak siz böyle yapmaya devam ettiğiniz sürece herhangi bir sağlık sorununuz olduğunda daha doğrusu gerçekten ilgiye ihtiyacınız olduğunda aradığınızı bulamayabilirsiniz. Neyse, 2018 yılında genellikle sağlıklı olacaksınız ancak mevsim geçişlerinde ki dikkatsizliklerinizi bir kenara bırakmalısınız.

Dikkatsiz davranmaya devam ederseniz, 2017 yılında olduğu gibi elinizde ilaç poşeti ile gezmek veya işe gitmek zorunda kalabilirsiniz. Sizi çok fazla zorlayacak, yatağa düşmenize neden olabilecek herhangi bir sorununuz olmayacak. Enerji bakımından da bolluk yaşanıyor. İçinizdeki enerjiyi dizginleyemediğiniz için aksiyon peşine düşeceksiniz ki bu da zaman zaman kazalara açık olacağınız anlamına geliyor.

2018 yılında gezegenlerden alacağınız etkiyle beraber gerek ruhsal gerekse de fiziksel açıdan kendinizi toparlama imkanı elde edeceksiniz. Sizin düşünceli ve her şeyden bıkmış gibi dolaşmanız da tamamen zihinsel zorluktan kaynaklanmakta ve buna sebep olan da sizsiniz Başak burcu. Son olarak, 2018 yılında sağlığınızın risk altında olduğunu düşündüğünüzde doktora başvurmalı, kendi kendinize çözüm arayışlarına girmemelisiniz.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar