için kaldı

14 Ocak Pazar Akrep burcu yorumu! Akrepler bu aya dikkat!

14 Ocak Pazar Akrep burcu venüsün hareketleri doğrultusunda tehlikeli bir ay sizi bekliyor. Bu ay sonuna kadar alacağınız her kararda dikkatli olmanız gerekiyor

14 Ocak Pazar Akrep burcu yorumu! Akrepler bu aya dikkat!
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:47
13 Ocak 2018 Cumartesi 17:39

Çalışmalarınızda başarılı olmak istiyorsanız düşüncelerinizi en iyi şekilde kullanmalısınız. Dikkatli adımlar atmaya gayret gösterin. Bu ayın karanlığında kaybolmamak adına iki kere düşünün bir kez adım atın. Pişmanlıklarınızı düşünmekten vazgeçin ve geleceğe daha umutlu bakın. Gelişmeler çok hızlı olmasa bile bu durum sizi rahatsız etmeyecek ve verimli bir gün geçireceksiniz. Ekip çalışmalarında başarılı olabilir, etkileyici ve önemli kişiler ile işbirliği yapabilirsiniz.

Veya güçlü kişilerden alacağınız teklifler üzerinde incelemeler yapabilir veya anlaşma ve sözleşmelerle ilgili detaylı araştırmalar yapabilirsiniz. Dikkatli ve kararlı tavırlarınız ile hem çevrenizin, hem de etkilemek istediğiniz kişilerin dikkatini çekeceksiniz. Bugün kendinizi başarılı hissedeceksiniz.

Nelerden keyif aldığınızı ve nelerin sizi rahatsız ettiğini belirlemeniz gereken günlerdesiniz. Önümüzdeki günlerde hayatınızın bazı alanlarında ilerleme ve büyüme sağlayabilirsiniz. Günlük burç Dolayısıyla, bugünün seçimleri bu alanda önem taşıyor olacak. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Belli konularda ilerleme sağlamak veya somut adımlar atmak istiyorsak sabah saatlerini tercih etmeliyiz.

Her ne kadar biraz kasvetli, gergin veya baskı altında hissetsek bile, günün daha verimli kısmı bu saatler olacak. Öğle sonrası saatlerde Ay’ın konumu kararsızlıkları, belirsizlikleri veya dalgınlıkları ön plana getirebilir ve yanıltıcı durumlara ve kararlara açık olabiliriz. Ancak, günü doğru yorumlayabilmek için dünün etkilerini de mutlaka bilmekte fayda var(dünkü yazıyı okumanızı öneririm). Ay’ın Yay’da olması ve konumu, yurtdışı bağlantılı işlere, yabancılarla ilişkilere, eğitim, hukuk, inançlar ve felsefelerle bağlantılı başlıklara açık iki günde olduğumuza işaret ediyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

KİŞİSEL ÖZELLİKLERİ: Akrepler kadar yaşamda tutkuyla yaşayan az insan vardır. Bu nedenle onları simgeleyen sözcük 'Arzuluyorum' dur. Hiçbir şeyi yarım bırakmazlar. Akreplerin güçleri gözlerinden okunur. Mimiklerini kontrol altında tutsalar bile, bakışları ile sevgilerini ya da nefretlerini aktarabilirler. Duygularına kapılırlarsa, tehlikeli olabilirler. Akrep'ler ukala ve kendini beğenmiş insanları sevmezler, onları aşağılayarak hadlerini bildirirler. Kendi bildiklerini okuyarak, uzlaşmaya yanaşmazlar.

Aşırı bir şekilde kuşkuculardır, kolay inanmazlar ama inandıkları bir konuyu da sonuna kadar inatla savunurlar. Çalışmalarında sabır ve özenle çalışırlarken, gösterişten uzak bir şekilde işlerini yaparlar. Kendilerini yetiştirmemiş Akrep'ler, yaşamın basitliklerine yatkınlıkları ile kendi kendilerinin yok oluşlarına neden olurlar. Cinsellik yaşamlarında önemli bir yer tutar. Ölümü yeni bir başlangıç olarak kabul ettiklerinden, ölümden korkmazlar..

 FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ: Akreplerin fiziksel yapıları oldukça ilginçtir; orta ya da daha uzun boylu olabilirler. Kalın fakat düzgün bir bedenleri vardır. Yuvarlak yüzleri olur. Saçları koyu renk ve dalgalı, hatta kıvırcıktır. Gözleri inanılma çekicidir. Baktıkları her şeyi adeta eritirler. Bir Akrebi bakışlarından kolayca tanıyabilirsiniz. Zodyak’ın en anlaşılmaz burcudurlar.

Çoğu kez eleştiriye maruz kaldıkları için, kendilerini savunmaktan vazgeçmişlerdir. Duyguları çok derindir. Gizemli yapıları onları bulundukları ortamda farklı yerlere getirirler. Duyumsamaları yakıcıdır. Yoğun duyguları, kıskançlıklarını sürekli körükler. Hırslı yapıları yüzünden en zor hastalıklar gelip onları bulur.

Bir Akrep hastalandığı zaman, teşhis edilmesi zor tahlillere gerek duyulabilir. Uzun araştırmalar sonucu hastalıkların nedeni genelde psikosomatik kökenlidir. Açığa çıkaramadıkları duyguları yüzünden bedenlerini harap ederler. Akreplerin cinsiyet hormonları herkesten çok daha fazla çalışır. Vücutlarındaki elektriksel potansiyel nedeniyle, bulundukları ortamda insanları kendilerine mıknatıs gibi çekerler.. Hastalık konusunda sabırsızdır.

Acıya onun kadar dayanıklı çok az kişi görülür. Alınabilecek en etkili ilaçları hiç çekinmeden alırlar. İradelerine çok güvenir ve beyin gücü ile kendilerini iyileştirirler. Akrepler mide ve üreme organlarını temsil ettiği için, bu organları hassastır fakat her türlü rahatsızlığın üstesinden kolay gelirler.

Mesleki yeteneğinizin verdiği güvenle, sosyal konularda da başarılı olmaktasınız. Bu konuda gerekli olan potansiyelin de yeterli seviyeye eriştiğinin farkındasınız. Size muhalefet olan kişilerin de yumuşayacağını göreceksiniz.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar