Ünlü YouTuber garsona 10 bin dolar bahşiş verdi

YouTube'da 8 milyondan fazla abonesi olan Mr. Beast, gittiği restoranda garsonluk yapan bir öğrenciye 2 bardak su getirdiği için 10 bin dolar bahşiş bıraktı.

Ünlü YouTuber garsona 10 bin dolar bahşiş verdi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
26 Ekim 2018 Cuma 15:13

Evrensel video paylaşım sitesi YouTube'ta oyun strateji yayınları yapan Mr. Beast adlı YouTuber, kendisine iki bardak su getiren garsona 10 bin dolar bahşiş bıraktı.

"Birinin bana şaka yaptığını düşünmüştüm"

ABD'nin Kuzey Karolina eyaletine bağlı Greenville şehrinde bulunan Sup Dogs restoranında çalışan öğrenci Alaina Custer geçen cumartesi servis yaptığı masada bırakılan bahşiş miktarını görünce gözlerine inanamadı. Custer'ın 2 bardak su servisi yaptığı masaya 10 bin dolar ve bir not bırakılmıştı. The News & Observer gazetesine konuşan Custer, "Tam anlamıyla gerçek olduğunu düşünmedim. Paraları elime aldım, yüzlüklerden oluşan büyük bir yığındı. Titriyordum ve 'Bu ne?' diye sorup duruyordum. Birinin bana şaka yaptığını düşünmüştüm" dedi.

Restoranın sahibi olan Brett Oliverio da notta, "Lezzetli su için teşekkürler" yazdığını aktardı.

 Garsonun tepkisini görüntüleyen iki kişi varmış!

Restoranda çalışan herkesin öğrenci ve ihtiyaç sahip olduğunu vurgulayan Custer, bu sebeple bahşişi paylaşacaklarını belirtti. Öte yandan Custer bahşişi gördüğünde yan masada tepkisini görüntüleyen iki kişinin olduğunu söyledi. Nitekim bahşişi bırakan kişi, 8.8 milyondan fazla takipçisi olan ve 'Mr. Beast' olarak bilinen ünlü bir YouTuber'dı. Custer'ın tepkisini video çeken söz konusu iki kişi de 'Mr. Beast'in YouTube kanalını ve başka garsonlara da yardım ettiğini anlattı.

Evsiz bir adama da yüklü para vermiş

Bu arada 'Mr. Beast'in dün paylaştığı videoda aslında toplamda 30.000 doları farklı miktarlar halinde bahşiş olarak gittiği yerlerde bıraktığı görülüyor. 'Mr. Beast' daha önce de bu kadar büyük miktarda parayı evsiz bir adama vermiş, olayı da kanalında paylaşmıştı.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar