Trump: Yakında öğreneceksiniz

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un ile görüşecek olan ABD Başkanı Trump zirvenin tarihinin ve yerinin belirlendiğini ve yakında herkesin öğreneceğini söyledi.

Trump: Yakında öğreneceksiniz
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
5 Mayıs 2018 Cumartesi 08:09

ABD Başkanı Donald Trump, Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un ile yapacağı tüm dünyanın beklediği tarihi görüşme öncesi, görüşmenin yeri ve zamanın belli olduğunu, detayların yakında açıklanacağını bildirdi.

Geçtiğimiz günlerde Twitter'dan açıklama yapan ABD Başkanı, Kuzey Kore Lideri Kim Jong-Un ile Kuzey ve Güney Kore sınırındaki ateşkes köyü Panmunjom'un Güney Kore'ye ait kısmında bulunan Barış Evi'nde görüşmek istediğini ifade etti.

Trump, "Görüşme için çok sayıda ülke düşünülüyor. Ancak Kuzey ve Güney Kore'nin sınırındaki Barış/Özgürlük Evi, üçüncü bir ülkeden daha sembolik, önemli ve kalıcı bir mekan olmaz mı? Sadece soruyorum!" ifadesini kullanmıştı.

RUSYA SORUŞTURMASI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Rusya soruşturmasında özel savcı Robert Mueller'e ifade verecek olan Trump, kendisine yöneltilecek soruların basına sızmasının ardından da Savcı Mueller ile görüşmeyi çok istediğini çünkü Rusya ile gizli bir anlaşma söz konusu olmadığını belirtti.

Trump, Beyaz Saray'da gazetecilere; "Onunla konuşmayı çok isterim. Çok fazla isterim. Hem kimse benden daha fazla konuşmayı isteyemez çünkü biz yanlış hiçbir şey yapmadık. Ancak adil davranıldığından emin olmalıyım çünkü herkes açık bir şekilde cadı avı olduğunu görüyor" dedi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar