için kaldı

Trump röportaj sırasında gazeteciyi azarladı

ABD’nin CBS kanalına röportaj veren ABD Başkanı Trump, sunucunun kendisini suçlu gibi göstermesine kızarak, “Lesley, tamam. Bu arada başkan olan benim, sen değilsin" dedi.

Trump röportaj sırasında gazeteciyi azarladı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
15 Ekim 2018 Pazartesi 15:31

ABD Başkanı Trump bazen yaptığı paylaşımlarla bazen de hareketleri ile gündeme geliyor. Trump’ın bu sefer bir sunucuyu azarlaması gündem oldu.

ABD Başkanı Donald Trump'ın CBS kanalı sunucusu Lesley Stahl ile yaptığı röportaj tartışmalara neden oldu. Röportaj 14 Ekim Pazar günü yayınlandı.

 Rusya iddialarını sordu

İkili arasındaki diyalog bir süre sonra söz düellosuna dönüştü. Trump, medyanın tavrından hoşlanmadığını belirten açıklamalar yaptı. Bu sırada sunucu Lesley de, seçimlere Rusya müdahalesi iddialarını, göçmen karşıtı politikaları ve kabinedeki değişim konularını Trump'a sordu.

Trump, bahsi geçen konular hakkındaki söylentileri yalanladı. Seçimlere Rusya müdahalesi iddiaları konusunda daha fazla soru soran Lesley için Trump, ünlü sunucunun kendisini suçluymuş gibi lanse ettiği imasını yaptı.

"Başkan benim sen değilsin"

Göçmen karşıtı politikaların konuşulduğu sırada ABD Başkanı, Obama döneminde izlenen göçmenlik politikalarına değindi ve geçmiş politikaların mevcut yönetimi zorladığını söyledi. Lesley, Trump'ın bu görüşüne katılmadığını fakat yine de bir savaşın içine girmek istemediği söyledi.

Lesley’in bu sözlerine karşın Trump, "Lesley, tamam. Bu arada başkan benim sen değilsin" diyerek gazeteciyi azarladı. Trump'ın bu sözleri ülkede tartışmalara neden oldu.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar