için kaldı

Trump kendini Erdoğan’a yakın hissediyor

Hande Fırat'ın ABD'li üst düzey bir yetkiliye dayandırdığı bilgilere göre "Trump, kendisini Erdoğan'a yakın hissediyor, sempati duyuyor, çok seviyor."

Trump kendini Erdoğan’a yakın hissediyor
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
6 Mart 2019 Çarşamba 20:51

Hürriyet yazarı Hande Fırat, Türkiye ile ABD arasında son günlerde yaşanan sorunlar hakkında ABD'li üst düzey bir yetkiliye dayandırdığı bilgileri paylaştı.

İki ülke arasında zorlayan bazı meseleler konular bulunduğuna dikkat çeken üst düzey yetkili bu konular arasında iran, suriye s 400 ve bazı yerel çalışanlarının alı konulmasını gösterdi.

Türk makamlarıyla yakın temasta sorunları çözmek için bulunduklarını belirtti. İki ülke arasındaki diyaloğun zengin, derin ve alttan üste her düzeyde sürüyor olmasının önemli olduğunu belirtti. Özellikle Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Trump'ın ilişkisine dikkat çekti.

"Trump, kendisini Erdoğan'a yakın hissediyor, sempati duyuyor, çok seviyor. İletişim kurmaktan keyif alıyor" mesajı verdi. Halihazırdaki sorunların birlikte çalışılarak çözüleceğinden emin olduğunu söyledi. Bu çalışmalar sonunda sağlam olan Türkiye-ABD ilişiklerinin daha da önemli hale geleceği beklentisi anlatıldı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar