Putin kendisine uzatılan kağıdı neden almadı?

Trump ile görüşen Putin, görüşmenin ardından Fox News'e katıldı. Programda Chris Wallace'ın sorularını yanıtlayan Putin kendisine uzatılan kağıdı tedbiren almadı.

Putin kendisine uzatılan kağıdı neden almadı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
18 Temmuz 2018 Çarşamba 10:50

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Chris Wallace'ın programında kendisine sorulan sorulara cevap veriyordu. Wallace bir ara, Putin'e ABD'deki seçimlere müdahil olup olmadığına ilişkin bir soru sordu ve elindeki kağıdı da buna delil olarak sundu.

Demokrat Parti'nin seçim listelerini, bilgilerini siber yöntemlerle Rusların ele geçirdiğini savunan Wallace, seçime Rusya'nın müdahil olup olmadığını sordu. Tam da bu noktada elindeki kağıdı Putin'e uzatan Wallace ile Rus devlet başkanı arasında bir anlık bir duraklama oldu.

Eski bir KGB ajanı olan Putin, Wallace'ın kendisine uzattığı kağıdı bir süre onun elinde bekletirken, sunucu Putin'e kağıdı alıp incelemesi yönünde çağrıda bulundu. Bunun üzerine Putin sunucuya kağıdı almayarak masaya bırakmasını söyledi.

Putin Fox News'ta kendisine uzatılan kağıdı almadı

Bir anda neye uğradığını şaşıran Wallace kağıdı masaya bırakırken, Putin iddialara cevap verdi. Putin'in, kendisine uzatılan kağıdı almamasına sebep olarak parmak izi bırakmama ve olası kimyasal saldırılara karşı tetikte olmak gibi KGB ajanlığından kalma eski tedbirler olduğu belirtti.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar