Merkel yine titrerken görüntülendi

Almanya Başbakanı Merkel, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'i karşılama töreninde yine kontrolsüz bir şekilde titrerken görüntülenmişti. Merkel yeniden titrerken görüntülendi.

Merkel yine titrerken görüntülendi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:04
27 Haziran 2019 Perşembe 13:24

Daha önce Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'i karşılama töreninde kontrolsüz bir şekilde titrerken görüntülenen Almanya Başbakanı Merkel yeniden titrerken görüntülendi.

Almanya Başbakanı Angela Merkel'in Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier'le görüşmesi sırasında titremesi kameralara yansıdı.

Merkel'in, Steinmeier konuşurken kontrolsüz bir şekilde titrediği görüldü. Merkel'in sözcüsü daha sonra bir açıklama yaparak Almanya Başbakanı Merkel'in sağlık durumunun iyi olduğunu duyurdu.

Merkel'in yeni adalet bakanının yemin törenine katılacağı belirtildi. Merkel'in sözcüsüne Almanya Başbakan'ın G-20 zirvesine katılıp katılmayacağı da soruldu.

Geçtiğimiz günlerde de titremişti

Sözcü, Merkel'in programında bir değişiklik olmadığını belirtti. Almanya Başbakanı Angela Merkel 18 Haziran'da Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'i karşılama töreninde yine kontrolsüz bir şekilde titrerken görülmüştü.

Kronik bir rahatsızlığı mı var?

Almanya Başbakanı Angela Merkel titremesini uzun süre sussuz kalmasına bağlamış ve üç bardak su içtikten sonra düzeldiğini söylemişti. Ancak aynı durumun tekrar yaşanması, Merkel'in 'kronik bir rahatsızlığı mı var' sorusunu akıllara getiriyor.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar