Paris'te patlama

Fransa'nın başkenti Paris meydanında büyük bir patlama meydana geldi. 4 kişinin hayatını kaybettiği patlamada birçok insanın yaralandığı bildirildi.

Paris'te patlama
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
12 Ocak 2019 Cumartesi 11:46

Fransa’nın başkenti Paris’te patlama oldu. Olayda birçok insanın yaralandığı belirtildi. Yerel medyada, bir fırında meydana gelen patlama sonrası, çevre dükkanlarda hasar oluştuğu, patlamaya neyin neden olduğu kesin olarak henüz bilinmediği bildirildi. Fakat patlamanın gaz sızıntısından kaynaklanmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Fransa polisi ikinci bir patlama tehlikesinin halen devam ettiğini ifade etti.  Patlamanın şiddetiyle cadde üzerindeki otomobil ve evlerde büyük hasar olduğu, patlamanın meydana geldiği binanın alt kısmının yıkıldığı bildirildi.

4 kişi öldü

Valilik ve polis yetkilileri, halkı bölgeye gitmemeleri konusunda uyardı. Olay yeri güvenlik çemberi altına alınmış durumda. Meydana gelen patlamada  4 kişi hayatını kaybederken 36 kişi de yaralandı. 

İçişleri Bakanı Castaner açıklama yaptı

İçişleri Bakanı Christophe Castaner, olay yerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, durumun kontrol altına alındığını ve 200 itfaiyeciyle yangına müdahale edildiğini kaydetti. İki helikopter de yaralıları kurtarmak için çalışmalara destek verdi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar