Bu fotoğraf unvanından etti!

Miss Earth (Yeryüzü Güzeli) yarışmasında İsrailli Dana Zreik'le fotoğraf çektiren Lübnan güzellik kraliçesi Salwa Akadar'ın unvanı elinden alındı.

Bu fotoğraf unvanından etti!
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
19 Ekim 2018 Cuma 14:41

Filipinler'de gerçekleştirilen ve dünyanın 90 ülkesinden güzellerin yarıştığı Miss Earth (Yeryüzü Güzeli) yarışmasında fotoğraf krizi yaşandı.

Lübnanlı güzel Salwa Akar, İsrailli güzel Dana Zreik'le fotoğraf çektirdi. İkilinin barış işareti yaptığı fotoğrafın ardından Miss Earth Lübnan yarışmasının organizatörleri yerel basına İsrail'le ilişki kurulmasını desteklemediklerini ve Akar'ın unvanını elinden aldıklarını bildirdi.

Facebook hesabından açıklama yapan Akar da Facebook hesabından olayı doğruladı, ancak yarışmaya devam edeceğini kaydetti.

Akar "Kendim olmak için unvana gerek yok. Başladığım işi sizin desteğiniz veya sevginiz olmadan bitireceğim. Tanrı her zaman benimle, o beni herkesten daha iyi tanıyor, kalbimde ne olduğunu biliyor. Om Shanti" ifadelerini kullandı.

Diğer yandan Instagram'da Akar'ın lensleri olmadan göremediğini, bu nedenle fotoğraf çektirdiği güzelin İsrailli olduğunu bilmediğini söylediği de ileri sürüldü.

Lübnan ve İsrail arasında diplomatik ilişki mevcut değil. İsrail, Lübnan'ı ‘düşman devlet' olarak nitelendiriyor.

Çevreye duyarlılığı teşvik etmeyi amaçlayan Miss Earth yarışması gelecek ay sona erecek.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar