Ruhi Çenet kimdir?

Birçok bilgilendirici videosuyla tanınan Türk Youtuber Ruhi Çenet kimdir? İşte YouTube videolarıyla tanıdığımız Ruhi Çenet..

Ruhi Çenet kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
13 Temmuz 2018 Cuma 09:07

YouTube kanalıyla yaptığı araştırmaları, öğrendiği bilgileri ilgi çekici bir üslupla sunan genç Youtuberın kim olduğu merak ediliyor. Ara ara internette en çok konuşulan isimlerden biri olan Ruhi Çenet’i mercek altına aldık. İşte YouTube videolarıyla tanıdığımız Ruhi Çenet..

Ruhi Çenet kimdir?

Çenet, 1990 doğumlu. Aydın’da dünyaya geldi. Öğrenim hayatını devam etmek için Hindistan’a gitti ve uzun süre bu ülkede kaldı. Video bloglarında Hindistan’da okumasının onun için önemli olduğunu ve tüm parasıyla bu ülkeyi gezmeye çalıştığını söylüyor. Videolarını ilk olarak Hindistan’da hazırlayıp, yayınlamaya başlasa da daha sonra İstanbul’a taşınıyor. Ruhi Çenet videolarının özellikleri bilgi verici olmaları. Çenet, YouTube kanalıyla yaptığı araştırmaları, öğrendiği bilgileri ilgi çekici bir üslupla sunuyor. Abonelerine bilgi verici, ufuk açıcı ve bazen de “korkutucu” videolar sunan Çenet’in şu anda 2 YouTube kanalı bulunuyor. “Ruhi Çenet Videoları” adlı ilk kanalının 1. 6 milyondan fazla abonesi bulunuyor. Kanal bugüne kadar yaklaşık 200 milyon izlenme sayısına ulaşmış durumda. Küçüklüğünde karıncalara yakından ilgi duyan ve karıncaların yaşamını yakından inceleyen Çenet şimdilerde ise sıra dışı insanların biyografilerine, gizemli olaylara, felsefeye ve Uzay’a ilgi duymaktadır.

Ünlü Youtuber, kendisini şöyle anlatıyor:

“Merhaba, ben Ruhi Çenet. 20 Ekim, 1990 tarihinde Aydın’da doğdum, Hindistan’da okudum ve şimdi ise İstanbul’da Youtube ile ilgili çalışmalarımı sürdürmekteyim. Video yapmaya 2011 yılında “Youtube Türkiye” daha henüz ilk evrelerindeyken başladım ve o zamanlar Türkiye’de Youtube üzerinden para kazanmak bile mümkün değildi. İnsanları bilgilendirmeye, düşündürmeye ve eğlendirmeye odaklanarak son 3 yıldır videolarımı büyük bir arzuyla takip eden bir kitle oluşturdum.” 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar