9 Aralık 2018 Pazar günlük burç yorumları

9 Aralık 2018 Pazar günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız.

9 Aralık 2018 Pazar günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
8 Aralık 2018 Cumartesi 12:56

9 ARALIK 2018 PAZAR GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Bugün ağzınızdan çıkan her kelime önemli cümlelerinizi ona göre seçmenizde fayda var. Eskiye dair bazı konular gündeme gelebilir.

BOĞA BURCU

Bugün huzur yanınızdan eksik olmayabilir. Yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir gün diyebiliriz. Maddi açısından dikkatsizlikleriniz zarar verebilir.

İKİZLER BURCU

Ailenizin maddi desteği sayesinde rahat bir nefes alabilirsiniz. Yapılan ve yaşatılan hiç bir şeyin karşılıksız kalmadığını deneyimleyecek belki de şahitlik edeceksiniz.

YENGEÇ BURCU

Gününüz gayet keyifli geçebilir. Bazı kişileri özlemeniz dışında kafanızdaki sorunlar kalktı. Köşeye biraz para ayırmanız faydalı olabilir.

ASLAN BURCU

Maddi konularda bugün canınız sıkılabilir. Önünüze bazı teklifler gelebilir evet demeden önce biraz kafa yorsanız iyi edersiniz.

BAŞAK BURCU

Bugünlerde dikkatiniz oldukça dağınık bu nedenle kendinizi işinize odaklayamıyorsunuz. Maddi açıdan parlak günler kapıda.

TERAZİ BURCU

Çok yoğun çalışmanızdan kaynaklı olarak sağlığınızla ilgili bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bir süre tatil yapmanız size iyi gelecektir.

AKREP BURCU

Son günlerde yaşadığınız maddi sıkıntılar canınızı bir hayli sıktı. Hafta sonunuzu onlarla birlikte geçirmek size de iyi gelebilir.

YAY BURCU

Özel hayatınızda partnerinizin size önemli sürprizleri var. Hayatınıza dair yeni gelişmeler olabilir. Bir süre isteklerinizi ertelemeniz gerekebilir.

OĞLAK BURCU

Ailenizden gelecek bazı destekler söz konusu olabilir. İş hayatınızdaki sorunların yavaş yavaş sonuna geliyorsunuz. Şimdi dinlenin ve haftaya yeniden başlayın.

KOVA BURCU

Maddi konularda biraz canınızı sıkacak günlerden birini yaşayabilirsiniz. Bazı konularda doğru karar vermek durumundasınız.

BALIK BURCU

Bugün bütün tembelliğinizi sonuna kadar kullanabilirsiniz. Bugün en kolay işler bile size zor gelebilir. Yoğun geçen günlerin ardından dinlenmek hakkınız.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar