8 Kasım 2018 Perşembe günlük burç yorumları

8 Kasım 2018 Perşembe günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız. İşte 8 Kasım 2018 Perşembe günlük burç yorumları..

8 Kasım 2018 Perşembe günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
8 Kasım 2018 Perşembe 08:00

8 KASIM PERŞEMBE GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Ön sezilerinizin güçlü olması bugün size birçok yönden fayda sağlayabilir. Ancak bunları doğru şekilde yönlendirmeniz gerekmektedir aksi halde hiç ummadığınız kayıplar yaşayabilirsiniz. Bugün oluşabilecek anlık kavgalardan uzak durmalısınız.

BOĞA BURCU

Çevrenizdeki bazı kişiler hayatın size getirdiklerini farklı şekilde yorumlayabilir ve sizin bakış açışınızı değiştirebilir. Yüksek tutmaya çalıştığınız başarı çizginiz sayesinde önünüze farklı yollar sunulabilir hatta kendinizi ön plana çıkarma fırsatı yakalayabilirsiniz.

İKİZLER BURCU

Değişimler sizin için iyi bir şey olsa da bugün bazı şeylere tahammül edemeyebilirsiniz. Ancak her ne olursa olsun düşünerek hareket etmenizde fayda var. Evde zaman geçirmeyi biri olarak bugün bazı planlarınız olabilir ancak harcamalarınızı abartmasanız iyi edersiniz.

YENGEÇ BURCU

Gündeminize girmeyen her konu sizin için fırsat niteliğinde olabilir. Bu nedenle ince eleyip sık dokumanızda fayda var. Ancak bunları fırsata çevirmeyi bilmezseniz hiçbir anlamı olmaz. Yakın çevrenizdeki arkadaşlarınız bazı olumsuzluklar yaşamanıza neden olabilir.

ASLAN BURCU

Özel hayatınızda maddiyattan öte karşılıklı olarak beklentileriniz artabilir. Önünüze gelen fırsatları en iyi şekilde değerlendirebiliyorsunuz hatta girişimcilik eğilimleriniz olabilir.  Gerek özel hayatınızda gerekse önünüze çıkacak fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.

BAŞAK BURCU

Her ne kadar istemeseniz de bazı fikirlerinizi arkadaşlarınızla paylaşmak zorunda kalabilirsiniz. Başlangıçta bu paylaşımdan rahatsız olsanız da zamanlar olumlu etkilerine tanıklık edebilirsiniz. Dışarıdaki rahatlığınızı iş hayatınıza da yansıtırsanız başarılı olabilirsiniz.

TERAZİ BURCU

Bu aralar zihinsel olarak yoğu bir değişim sürecindesiniz. Aile ve içinde de değişiklikler söz konusu olabilir. Bazı konularda kimseye taviz vermiyorsunuz ama içten içe hesaplaşmalarınızdan bir türlü kurtulamıyorsunuz.

AKREP BURCU

Çok sinirlendiğiniz anlarda verdiğiniz anlık tepkiler sonradan üstesinden gelemeyeceğiniz sonuçları beraberinde getirebilir. Hayatınızda yapmak istediğiniz değişiklikleri hızla gerçekleştirmek için çevrenizdekilere kulak vermenizde fayda var.

YAY BURCU

Kendinizi bildiniz bileli özgürlüğünüze düşkünsünüz ancak bazı olaylar sonrasında köşeye sıkışabilirsiniz. Bu nedenle özgürlüğünüzün sınırlarını belirlemenizde fayda var. Yürüdüğünüz tüm yollarda eksik olan cesaretinizi toplamanız gerekiyor.

OĞLAK BURCU

Sistemli oluşunuz ve pratik mantığınız sayesinde bugünlerde birçok işin üstesinden geliyorsunuz. Hedeflerinizin yüksek oluşu nedeniyle çevrenizdeki insanların kişisel tavırları sizin için çok önemli. Kimlerle takılacağınıza iyi karar vermelisiniz.

KOVA BURCU

Geçmişte yaşadıklarınıza karşı önlem almak için olaylara karşı bakış açınızı değiştirmeli ve temkinli olmalısınız. Özgürlükçü ruhunuzu her daim aktif tutmak için yeniliklere açık olmalısınız. Yaptıklarınızın olumlu sonuç doğurması için isteklerinizde belirleyici olmalısınız.

BALIK BURCU

Bugün yaratıcılığınızı ve başarınızı doğru bir şekilde kullanabilirsiniz. Yatırım fikirleri konusunda da oldukça enerjiksiniz. Doğru kararlar verdiğiniz zamanlar kendinize olan güveniniz artıyor. Bugün de öyle günlerden biri olabilir. Bugün bazı fikir değişimleri içinde olabilirsiniz.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar