8 Aralık 2018 Cumartesi günlük burç yorumları

8 Aralık 2018 Cumartesi günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız.

8 Aralık 2018 Cumartesi günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
8 Aralık 2018 Cumartesi 08:02

8 ARALIK 2018 CUMARTESİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ BURCU

Bugün kafanızdaki sorunlarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Partnerinizin size karşı olan tavırlarına anlam veremiyor olabilirsiniz. İşinizle bazı sorunlar yaşanabilir.

BOĞA BURCU

Motivasyonsuz bir gün geçirebilirsiniz. Zamanınızın büyük bir kısmı bu nedenle çöp olabilir. İşinizle ilgili yorgunluktan kaynaklı olarak boş vermişlik yaşayabilirsiniz.

İKİZLER BURCU

Bugünden itibaren işinizle ilgili sık sık toplantılar gündeme gelebilir. Yapılan bu toplantılar işinize karlı umutsuzluk vadedebilir. Kafanızdaki yatırım fikirlerini erteleseniz iyi edersiniz.

YENGEÇ BURCU

Yoğun bir gün yaşayabilirsiniz. Tüm gününüzü önemli iş görüşmeleri eşliğinde geçirebilirsiniz. Özel hayatınızda da bir hayli karışık bir süreç sizi bekliyor.

ASLAN BURCU

İşinize zaman ayırdığınız kadar kendinize vakit ayıramamanızdan kaynaklı olarak ciddi yorgunluklar yaşayabilirsiniz.

BAŞAK BURCU

Özel hayatınızda partnerinizle olan tartışmalar sizi ciddi anlamda bunaltmış durumda. Partnerinizi çok sevseniz de bazı şeyler istediğiniz gibi yürümüyor. Maddi anlamda iyileşme olabilir.

TERAZİ BURCU

Bugün ailesel konular gündeminizde olabilir. Bazı konularda işler yolunda gitmeyebilir. Aklınızda bazı fikirleri var ancak bunları hayata geçirmek için doğru zamanda değilsiniz.

AKREP BURCU

Bugün özel hayatınızın en özel günlerinden birini yaşayabilirsiniz. Çalışma hayatınızla ilgili bazı konularda kendinizi eksik hissediyorsunuz bunun için çözüm aramalısınız.

YAY BURCU

Duygusallığınızın yükseleceği bir döneme giriyorsunuz. Özel hayatınızda aşkı derin hissediyorsunuz ancak bunun gelip geçici olmasından korkuyorsunuz.

OĞLAK BURCU

Aşk hayatınız oldukça hareketli bir şekilde ilerliyor ancak daha ciddi bir adım atmak istiyorsunuz. Ancak partneriniz bu konuda yeterli hissetmiyor.

KOVA BURCU

Maddi konularda sıkışıklık yaşayacağınız bir sürece giriyorsunuz. Yakın zamanda alacağınız yüklü bir para sizi bir hayli rahatlatacak cinsten. Birikim yapmanız iyi olacak.

BALIK BURCU

Özel hayatınızdaki kişi her açısından sizin istediğiniz gibi çıkmadığı için ilişkinizi sonlandırmak istiyorsunuz. Bu aralar aklınızdan geçenler kalbinizden de geçiyor.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar