7 Kasım 2018 Çarşamba günlük burç yorumları

7 Kasım 2018 Çarşamba günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız. İşte 7 Kasım 2018 Çarşamba günlük burç yorumları..

7 Kasım 2018 Çarşamba günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
7 Kasım 2018 Çarşamba 08:47

7 KASIM 2018 ÇARŞAMBA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Bugün karşılıklı olarak bildiklerinizi paylaşımda bulunacağınız bir gün olabilir. Yenilikçi biri olmanıza rağmen farklı görüşlüleri eleştirmeden duramıyorsunuz. Kariyerinizle ilgili önemli gelişmeler olabilir. Bazı fırsatlarınız olabilir iyi değerlendirmenizde fayda var.

BOĞA BURCU

İyi niyetle yaklaştığınız bazı konularsa beklenmeyen aksilikler yaşanabilir. Bu durum karşısında sakın üzülmeyin ders çıkarmaya bakın. Planlamalarınızı yaşama geçirme konusunda mükemmel yöntemleriniz var. Bu konuda zorluk çekmeyeceksiniz ancak çevrenin desteğine ihtiyacınız olabilir.

İKİZLER BURCU

Tüm gün konulara duygusal yaklaşabilirsiniz. Çevrenizdekilerin anlamsız hareketlerine kızabilir ve bazı konuları kafanızda irdeleyebilirsiniz. Bilinçaltınızda biriktirdikleriniz size zarar verebilir. Yaşamda sadece kendi kurallarınızın işlediğini düşünmeyin ani gelişen olaylar olabilir.

YENGEÇ BURCU

Bugün yaratıcılığınızı ortaya koymak için her türlü motivasyona sahipsiniz. Ancak gün içinde kendinizi mutsuz edecek bir şeyler bulabilirsiniz. Alacağınız bazı haberleri kendi istediğiniz şekle çevirebilirsiniz. Yeni bir şeyler yapmak istiyorsunuz ancak buna yeterli cesaretiniz yok.

ASLAN BURCU

Birkaç işi birada yürütme potansiyeline sahip olduğunuza halde işleri birkaç parçaya bölüp yaparak kendinizi daha fazla yoruyorsunuz. Uzun zamandır görüşmediğiniz kişilerle sürpriz bir şekilde bir araya gelebilirsiniz. Akşam saatlerine doğru kendinizi olumlu hissedeceğiniz gelişmeler olabilir.

BAŞAK BURCU

Çevrenizdeki gelişmeleri olumlu değerlendirmek için ideal bir gün sizi bekliyor. Hayatınıza yapacağınız yenilikler için başkalarının desteğine ihtiyacınız yok. Değişimler için gerekli enerjiye sahipsiniz. Çevreye karşı bu girişimlerinizle ilgili olarak kendinizi kanıtlama imkanı bulabilirsiniz.

TERAZİ BURCU

Dostluk duygularınız bugün artabilir. Çevrenizdekilerin bazı konularda sizinle aynı fikirde olması hoşunuza gidebilir. Çalışma hayatınızda hepinizi ilgilendiren konuşmalar yapılabilir. Bugünlerde bazı yardım kuruluşlarına yardımda bulunma isteği içinde olabilirsiniz.

AKREP BURCU

Yakın dostlarınızla bir araya gelip oldukça verimli konular üzerine konuşmalar yapabilirsiniz. Bugün ayrıca kardeşinizle biraya gelip ortak bir çalışma içinde olabilir. Geçmişten kalan bazı konulardan ders alarak hayatınıza yeni bir yol çizebilirsiniz.

YAY BURCU

Bugün sizin için maddi konular ve iletişim konuları önemli bir hal alabilir. Olaylara rastgele cevaplar vermek yerine konuyu daha iyi kavrama niyetinizi ortaya koyabilirsiniz. Maddi konularda ilerlemenizin biraz çevresel etkilere bağlı olduğunu biliyorsunuz.

OĞLAK BURCU

Karşılık göremediğiniz zaman ilişkilerinizde sorun yaşadığınızın bir kez daha farkında olacağınız bir gün. Zevkleriniz ve kişisel istekleriniz konusunda aşırıya kaçabilir ve maddiyatınızı zorlayan harcamalarda bulunabilirsiniz.  Bazı sorunlarınız için arkadaşlarınızla bir araya gelmek isteyebilirsiniz.

KOVA BURCU

Duygusal anlamda fazla dayanıksızsınız bu konuda kendinizi yenileme zamanınız çoktan geldi. Partnerinizle birlikte daha önce hiç konuşmadığınız bir konuyu konuşabilirsiniz. İlişkinize dair karşılıklı farklı beklentilerinizin olması ilişkinizi biraz zor duruma sokabilir.

BALIK BURCU

Bugün toplu bilinçaltı temizliği yapabilirsiniz. İstediklerinizi ortaya koyacak bazı çalışmalarınız olabilir. Algılama ve hayata geçirme konusunda oldukça aktif bir gündesiniz. Kendinizi sorgulayarak birçok konunun doğru yöntemini bulabilirsiniz. Aklınızdaki bazı olaylar bugün yeniden şekillenebilir.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar