için kaldı

7 Aralık 2018 Cuma günlük burç yorumları

7 Aralık 2018 Cuma günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız.

7 Aralık 2018 Cuma günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
7 Aralık 2018 Cuma 08:40

7 ARALIK 2018 CUMA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

İş hayatınızda yaşadığınız sorun sınırlarınızı zorlayabilir. Sakinliğinizi koruyup ani hamlelerden kaçınmalısınız. Özel hayatınızda partnerinize bazı sürprizler yapmak istiyorsanız doğru zamandasınız.

BOĞA BURCU

Mantığınızı kullanarak önünüze gelenleri fırsata çevirebilirsiniz. Özel hayatınızda gelecek planı yapmada biraz gecikiyorsunuz. İşinizle ilgili sorunların çözülmesiyle birlikte maddi durumunuzda düzene giriyor.

İKİZLER BURCU

Özel hayatınızdaki güzel gelişmeler nedeniyle nazara gelebilirsiniz dikkatli olmanızda fayda var. İş hayatınızda yoğunluk tüm hızıyla bugün de devam edebilir.

YENGEÇ BURCU

Önemli başarılar elde edeceğiniz bir gün sizi bekliyor. Bu başarınızı partnerinize de borçlusunuz. Yapacağınız bazı görüşmeler sonrasında oldukça kazançlı çıkabilirsiniz.

ASLAN BURCU

Son zamanlarda planlarınızı sürekli erteliyorsunuz artık bunları hayata geçirme zamanı geldi. Gerek iş hayatınızda gerekse özel hayatınızda sizi gergin hale getiren durumlar için iletişime geçmelisiniz.

BAŞAK BURCU

Hayal gücünüzün bu denli geniş olmasını artık fırsata çevirme zamanı geldi. Hayatınızda huzur istiyorsanız partnerinize daha çok değer vermelisiniz. Bugün maddi konularda tartışma yaşayabilirsiniz.

TERAZİ BURCU

Geleceğinizle ilgili yatırım yapmak isterken küçük detaylara takılabilirsiniz. Geçmişten kalan para tutumunuz şuan için bir şey ifade etmeyebilir. Yanlış değerlendirdiğiniz bir şeyler var.

AKREP BURCU

Gün içinde alacağınız haberler sizi oldukça memnun edebilir. Neticesinde ise hayatınızda hareketlenmeler olabilir. İşinizi isteyerek yapmanız büyük başarılar elde etmenizi sağlıyor.

YAY BURCU

Önemli ve kritik günlerden birini yaşayabilirsiniz. Alacağınız bazı kararlar iş hayatınızda huzursuz olmanıza neden olabilir. Başarınızı tekrar düşürmemek adına doğru adımlar atmalısınız.

OĞLAK BURCU

Bugünlerde şans sizden yana bunu iyi değerlendirmelisiniz. Sabırlı olun ve sonuçlarını en iyi şekilde alın. Özel hayatınızda ise partnerinize karşı yansıtmış olduğunuz takıntılardan uzak durmalısınız.

KOVA BURCU

Özel hayatınızda oldukça hareketli bir gün sizi bekliyor. Birkaç gün sonra da bu hareketliliğe hareket katacak haberler alabilirsiniz. Bu enerji ile yeni projelere atılım yapmalısınız.

BALIK BURCU

Son zamanlarda yaşadığınız karamsarlıktan artık kurtulmalısınız. Zira bu durum hem özel hayatınızı hem de iş hayatınızı olumsuz etkileyebilir.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar