için kaldı

7-13 Ocak 2019 Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta gökyüzü gündeminin yoğun olduğu bir haftaya başlıyorsunuz. Peki ya 7-13 Ocak 2019 tarihlerinde hangi burcu neler bekliyor? İşte Merkür'ün hareketli olduğu 7-13 Ocak 2019 haftalık burçları

7-13 Ocak 2019 Haftalık Burç Yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
7 Ocak 2019 Pazartesi 17:15

Selam burç yorumu seven insanlar, bu haftanın en mühim günü 6 Ocak 2019 günü yaşanan güneş tutulmasıydı.Enerji biraz daha sertleşir. Sorumluluklarımız, kaygılarımız, olaylara bakış açılarımız biraz daha ön plana çıkar. İş hayatınızdaki başarı olgusu bu hafta bir numaralı konunuz olacak. Pimpirikli bir dönem geçirebiliriz, sürekli olumsuzlukları düşünüp, önlem alma iç güdümüz aktif olabilir.

Yeni haftada da güneş tutulmasının etkisi altında olacaksınız. Hatta Ay tutulmasının da etkisi altına girebilirsiniz. 7-13 Ocak 2019 en önemli gezegen hareketi Venüs’ten gelecek. Venüs, 8 Ocak Salı günü, tutku, plan, gizem ve biraz da kıskançlık dolu Akrep burcundan ayrılıp, Yay burcuna geçiş yapacak. Venüs Astrolojide ikili ilişkileri, incelikleri, sanatı, estetiği ve aşkı sembolize eder. Yay burcunda iken ilişkilerimizde daha cesur, maceracı olabilirsiniz. Fazla düşünmeden hareket edebilir, yeni insanlarla tanışma hevesi içinde olabilirsiniz

7-13 OCAK 2019 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Merhaba Koç burcu, bu hafta sonunda Dolunay'ın etkisinde kararak ailevi kararlar alabilirsiniz. Duygularınız ve gerçekler arasında bunalabilirsiniz. İletişim kaynaklarınızda değişiklikler yapacaksınız, hobilerinizden sıkılıp yeni hobi alanları bulabilirsiniz. Yurt dışı planınız varsa bu hafta daha da netleşecek.

BOĞA BURCU

Merhaba Boğa burcu bireyler, parayla aranız çok iyi, iyi hesaplamacısınız. Dolunay ile birlikte para konusunda daha da başarılı olacaksınız. Maddi birikimler konusunda yıl sonune kadar değişimler yaşayabilirsiniz.

İKİZLER BURCU

Merhaba İkizler Burcu, Dolunay sizin için büyük önem anlamına geliyor. Ay sizin burcunuzdan çıkıp gidiyor. Ama çıkıp gitmesi sizi rahat bırakacağı anlamına gelmiyor, hala etkisi altındasınız. İkili ilişkilerde bazı kararlar alabilirsiniz. Yeni başlangıçlar yaşayabileceğiniz bu hafta maddi anlamda huzursuz olabilirsiniz. Mahkemeleriniz varsa bu konularda zorlu bir yıl sizin için başlayacak. Hadi birikim yapmaya şimdiden başlayın.

YENGEÇ BURCU

Selam Yengeç Burcu, Güneş, zıt burcunuza geçiş yaparken sizin içinde önemli günler başlıyor. 2019 yılında hayatınızda birçok olay meydana gelecek. İkili ilişkiler konusunda kendinizi kapattığınız olaylar yeniden gündeme gelecek. Almanız gereken dersleri hemen alın. 2019'un başrolü sizsiniz.

ASLAN BURCU

Sevgili Aslan Burcu bireyleri, bu hafta yaşadığınız ya da yaşayacağınız aşk kıskanılacak. Ama dolunay aşkınızı olumsuz etkileyebilir. Egodan kurtulursanız aşk hayatınız güzelleşecek ama kurtulamazsanız tam bir fiyasko. Biraz eğlence ortamına düşkün bir dönem sizin için başlayabilir. Platonik aşk yaşayabilirsiniz.

BAŞAK BURCU

Sevgili Başaklar, bu hafta ve bu yıl sizin için uğurlu, bereketli geçecek. İşleriniz yoluna girecek, ev değişikliği olacak. İş hayatınız daha da iyi olacak. Aşk konusunda türlü sınavlar vermişsiniz fakat bu sınavlar devam edecek. Ders çıkarmaya bakın.

TERAZİ BURCU

Teraziler, bu hafta etraf etrafınızdaki herkesi idare etmeye çalışıp, kendi mutluluğunuzdan çok onların mutluluğuna odaklanan karakter yapınız sayesinde çok fazla dostunuz olmuş olabilir. Hobileriniz hakkında bazı kararlar alıp, uygulamaya başlayabilirsiniz. Yurtdışına eğitim almak ve yaşamak konusunda önemli adımlar atabilirsiniz.

AKREP BURCU

Bazı insanlarla yapacağınız kısa dönemli işlerden kar elde edebilirsiniz. Kısa vadeli plan ve programlarda bile aklınız başka yerlerde ya da başka işle ilgili konularda olabilir. Biraz rahatlamaya ihtiyacınız var.

YAY BURCU

Birtakım planlar içinde olmak kafanızı fazlasıyla meşgul edebilir. Kendinizle ilgili konuşacaksınız ya da önemli girişimlerde bulunacaksınız. Bu hafta ağırlıklı olarak yakın çevre konularınızın üzerine eğilebilirsiniz.

OĞLAK BURCU

Bu hafta tüm sorumluluklarınızı devre dışı bırakmak durumunda kalabilirsiniz. Bu hafta ağırlıklı olarak parasal ve maddi konuların üzerine düşeceksiniz. Bu hafta işle ilgili konularda önemli adımlar atabilirsiniz.

KOVA BURCU

Sosyal çevrenizle ilgili konularda güzel geçecek bir hafta sizi bekliyor. Yeni insanlarla tanışmak, görüşmeler yapmak, organizasyonlar, aktiviteler, davetler, yeni planlar gibi olaylarla hayatınız gerçekten hızlanıyor.

BALIK BURCU

İçinize kapacağınız ve bazı şeyleri geride bırakacağınız bir hafta sizi bekliyor. Eskiden kalma problemleri çözemediyseniz, havada kalan birtakım konular varsa bu hafta bunları çözebilirsiniz.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar