6 Ocak 2019 Pazar günlük burç yorumları

6 Ocak 2019 Pazar günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için yazdığımız günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız. İşte 6 Ocak 2019 Pazar günlük burç yorumları...

6 Ocak 2019 Pazar günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
5 Ocak 2019 Cumartesi 13:01

6 OCAK PAZAR GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Hafta sonu tamamen size ait, kendinize stresten uzaklaşacağınız etkinlikler bulun. Belki biraz meditasyon ya da yürüyüş yapmak size iyi gelecektir.

BOĞA BURCU

Hafta sonu karlı olsa bile sizin için güneşli olacak. Bir zafere ulaşmanız mümkündür, bugün koruma altında olduğunuz bir gün. Evren çatışmalarınızı ve huzursuzluklarınızı halledeceğiniz bir günü huzurlarınıza sunacak. 

İKİZLER BURCU

Girişimiclik yönünde kararlar alacaksınız, pençelerinizi saklamayın yırtıcı olmak bugünlerde çok faydalı. Engelleri aşabileceğiniz güç siz de mevcut, gücünüzü etkileyici görüntünüzle harmanlamayı unutmayın. 

YENGEÇ BURCU

Hafta sonu size mutluluk verecek müjdelerle birlikte gelecek. Fırsatlar, şans oyunlarında kazançlar bu müjdelerin habercisi olabilir. 

ASLAN BURCU

Duygusal yönünüzü gizlemeyin, aşk hayatınızda daha açık olun. Rüyalarınız size bazı şeylerin ipucunu verecek asla unutmayın. Hayatınıza birini alabilirsiniz ve bu şahıs size iyi gelecek.

BAŞAK BURCU

Bugün alacağınız kararları en azından bir sonraki güne kadar erteleyin. Bugün sizin için çelişkiler ve şüphelerle dolu bir gün olacak. Vermiş olduğunuz bir karardan şüpheye düşebilir, bir davranış biçiminin doğruluğundan kuşku duyabilir ya da bir kişi veya işle ilgili olarak çelişkiye kapılabilirsiniz. Size yardımcı olacak iç sesinizi duyamıyor da olabilirsiniz.

TERAZİ BURCU

Aşırı duygusalsınız bu günlerde. Duygularınıza kulak verin ve onları açığa çıkarın.  Sizi rahatsız eden şeyleri çekinmeden ortaya dökmekte üstünüze yok. Sevimli bir kişi bugün hayatınızda önemli bir rol oynayabilir.

AKREP BURCU

Ruhsal ve manevi yönden bir arayış içindeyseniz bugün bu doğrultuda önemli bir adım atabilirsiniz, tehlikeli günlerdesiniz. 

YAY BURCU

Hafta sonunu bir kutlama yaparak geçireceksiniz. Belki bir başarı belki dostlarınızın özel günü... Ufukta bir aşk var. 

OĞLAK BURCU

Beklemek yerine hedefinize odaklaşın. Enerjinizi boşa sarf etmeyin ve hedefleriniz üzerine harcayın. 

KOVA BURCU

Elinize geçen fırsatları kaçırabilirsiniz. Hafta sonuna dikkat edin. Güneş tutulması da sizi çok etkileyecek. Engellerle savaşın, çaresizce beklemeyin. 

BALIK BURCU

Hafta sonu sizin için çok canlı ve dünya ile iç içe geçmiş bir şekilde vakit geçecek. Her şey sizin istekleriniz doğrultusunda gerçekleşecek. Hafta sonunun tadını güzelce çıkarmaya bakın. 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar