için kaldı

6 Mayıs 2019 Pazartesi günlük burç yorumları

Burçseverler 6 Mayıs 2019 günlük burç yorumlarını merak ediyor. 6 Mayıs 2019 Pazartesi Aslan, Terazi Oğlak, İkizler, Yay, Yengeç, Başak, Balık Koç Burç Yorumları araştırılmaktadır. 6 Mayıs'ta sizleri nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız sizler için derlediğimiz günlük yorumları okumalısınız

6 Mayıs 2019 Pazartesi günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:03
4 Mayıs 2019 Cumartesi 08:26

6 MAYIS 2019 PAZARTESİ GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Yükseleni Koç ve güneş burcu Koç olanların 6 Mayıs Pazartesi günkü burç yorumu şu şekildedir; Bugün aşk hayatınız iş hayatınızın önüne geçecek. Çünkü aşk hayatınızda kendinizi kısıtlanmış hissediyorsunuz ve bu özgürlüğü seven bedeninize ve ruhunuza hiç uygun gelmiyor.

BOĞA BURCU

Yükseleni Boğa ve güneş burcu Boğa olanların 6 Mayıs Pazartesi günkü burç yorumu şu şekildedir; Sürekli verici bir yapıda olmanın size katkı sağlamadığını düşünmeye başlıyorsunuz. İnsanların yapınızı kullandığını düşünmektesiniz. Aşk hayatınızda partnerinize hediyeler almanız onu mutlu ediyor ama artık kalabalığa karışmalısınız.

İKİZLER BURCU

Yükseleni İkizler ve güneş burcu İkizler olanların 6 Mayıs Pazartesi günkü burç yorumu şu şekildedir; Bugün aşk hayatınız kıskançlıklarla dolu. Sevgilinize aşırı baskı yapmaktasınız, gitgide gerilebilirsiniz. 

YENGEÇ BURCU

Yükseleni Yengeç ve güneş burcu Yengeç olanların 6 Mayıs Pazartesi günkü burç yorumu şu şekildedir; Her zaman dakik olmanız takdir kazanıyor, arada dinlenmeye ihtiyacınız var. Aşkta mantık aramanız problemler yaşamanıza neden oluyor. Finansal konularda bu aralar şanssızsınız.

ASLAN BURCU

Yükseleni Aslan ve güneş burcu Aslan olanların 6 Mayıs Pazartesi günkü burç yorumu şu şekildedir; İş hayatınızda her şey yolunda fakat aşırı sadık bir personelsiniz, bu durum sizin için bazı sorunlar yaratıyor. Parasal anlamda sıkıntılar yaşayabilirsiniz, bu dönemde borca bulaşmamalısınız.

BAŞAK BURCU

Yükseleni Başak ve güneş burcu Başak olanların 6 Mayıs Pazartesi günkü burç yorumu şu şekildedir; Güvenilir olma özelliğiniz bencil ve egolu tavırlarınızdan dolayı azalmaktadır. Haftasonları yürüyüşlerinizi ihmal etmeyin. 

TERAZİ BURCU

Yükseleni Terazi ve güneş burcu Terazi olanların 6 Mayıs Pazartesi günkü burç yorumu şu şekildedir; Terazinin hafta sonu aşk hayatı canlanabilir. Akşam saatlerinde toplantı teklifleri alırsanız kesinlikle reddetmeyin. Maddi anlamda yükseliş söz konusu.

AKREP BURCU

Yükseleni Akrep ve güneş burcu Akrep olanların 6 Mayıs Pazartesi günkü burç yorumu şu şekildedir; Yaşadığınız olaylar ya da tanık olduğunuz olaylar sizi geçmişle yüzleştiriyor. Yeni hayat arayışına nokta koymalısınız.

YAY BURCU

Yükseleni Yay ve güneş burcu Yay olanların 6 Mayıs Pazartesi günkü burç yorumu şu şekildedir; İş hayatına çok yoğunlaşmışsınız, partnerinize vakit ayırmanız lazım. 

OĞLAK BURCU

Yükseleni Oğlak ve güneş burcu Oğlak olanların 6 Mayıs Pazartesi günkü burç yorumu şu şekildedir; Stres ve huzursuzluk yaratmak sizin için çocuk oyuncağı. Sonunda aşkta mutluluğu yakalıyorsunuz. Yavaş yavaş aşk anlamında şanslı bir döneme giriyorsunuz. Henüz haberini alamadığınız ancak duyunca üzüleceğiniz birkaç haber alacaksınız.

KOVA BURCU

Yükseleni Kova ve güneş burcu Kova olanların 6 Mayıs Pazartesi günkü burç yorumu şu şekildedir; İş konusunda yeni deneyimler yaşamak, değişiklikler yapmak gibi bir niyetiniz var. Ama bu sıralar biraz beklemeli aksi halde risk almış olacaksınız. Yatırım yapmak için ideal günler. İş fırsatlarınızda kararsız kalmayın, en kötü karar kararsızlıktan iyidir. 

BALIK BURCU

Yükseleni Balık ve güneş burcu Balık olanların 6 Mayıs Pazartesi günkü burç yorumu şu şekildedir;  Aşk hayatınızı renklendirmek sizin elinizde. Güne erken başlayarak partnerinizle daha fazla zaman geçirmeye çalışın. Bu sırada partnerinizle ilgili bazı sorunlara açıklık getireceksiniz. Eğitiminiz ve işinizle ilgili fazlaca zaman ayırmanı sizi başarıya ulaştıracak, sağlığınıza dikkat etmeli ve yeme alışkanlıklarınız üzerinde biraz değişiklik yapmalısınınız.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar