4 Kasım 2018 Pazar günlük burç yorumları

4 Kasım 2018 Pazar günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız. İşte 4 Kasım 2018 Pazar günlük burç yorumları..

4 Kasım 2018 Pazar günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
4 Kasım 2018 Pazar 08:08

4 KASIM 2018 PAZAR GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Son zamanlarda her şeye geç kalma huyunuz başınıza olumsuz sonuçlar doğurabilir. Bugün bu durumunuza çözüm aramalısınız. İhmal ettiğiniz şeyleri de gözden geçirmelisiniz.

BOĞA BURCU

Bugün sizin için muhasebe günü olabilir. Özel hayatınızda yaptığınız yanlışları da düzeltme günü de diyebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili sorunları da ortadan kaldırmak için plan yapmanız şart.

İKİZLER BURCU

Özel hayatınızla ilgili sorunlar bugün zihninizi her zamankinden daha çok bunaltabilir. Uzun zamandır yaptığınız birikim sonrasında yüklü bir alım söz konusu olabilir.

YENGEÇ BURCU

İş hayatınızla ilgili sorunlar hafta sonu olmasına rağmen bir şekilde canınızı sıkabilir. Sabah saatlerinde alacağınız bir haber canınızı fazlasıyla sıkabilir. Özel hayatınızla ilgili de kaygılarınız devam edebilir.

ASLAN BURCU

Özel hayatınızdaki karamsarlığa attık son vermelisiniz. Sorunlarınızın faturanızın aşk hayatınıza kesmeniz son derece yanlış. İşinizle ilgili hafta başına yetiştirmeniz gereken bir işle uğraşabilirsiniz.

BAŞAK BURCU

Duygu dünyanız bugünlerde oldukça karışık. Kendinizi sıkışmış ve çıkmazda hissedebilirsiniz. Sıkıntıları içinizde yaşamayı alışkanlık haline getirdiğiniz için sorunlarınızı çözmekte zorluk yaşıyorsunuz.

TERAZİ BURCU

Özel hayatınızda bir tartışma sonrasında içinden zor çıkabileceğiniz anlar yaşayabilirsiniz. İlişkinizde huzuru bulmak istiyorsanız yersiz kıskançlıklarınıza son vermelisiniz. Hafta başında yoğunluk sizi bekliyor.

AKREP BURCU

Bugün sizin için son derece özel günlerden biri. Uzun süredir bulamadığınız dinlenme fırsatını bugün bulabilirsiniz. Bugün yapacağınız harcamalar maddi durumunuzu biraz sarsabilir.

YAY BURCU

Özel hayatınızda sorunların çözümü ile birlikte her şey yavaş yavaş rayına oturuyor. İşinizle ilgili beklentileriniz henüz yerine gelmiş değil. Maddi konularla ilgili planlamalarınızı doğru yapmanız gerekir.

OĞLAK BURCU

Bugün farklı ortamlarda vakit geçirip verimli olabilirsiniz. Sosyal ortamların sizi verimli kıldığının bilincinde olmalısınız. Farklı düşünme yapısına sahip olmanız sizi başarıya götürebilir.

KOVA BURCU

Ailenizle birlikte sakin ve huzurlu bir gün sizi bekliyor. Yoğun geçen haftanın ardından bugün size  iyi gelebilir. Akşam saatlerine doğru yapacağınız telefon görüşmesi sonrasında moraliniz biraz bozulabilir.

BALIK BURCU

Uzun zamandır özel hayatınızda eksik gördüğünüz heyecanı bugün yaşayabilirsiniz. Duygusal anlamda son zamanlarda kırılgan bir hale geldiniz bunu da bugün aşabilirsiniz.  Maddi konularda iyi haberler alabilirsiniz.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar