30 Aralık 2018 Pazar günlük burç yorumları

30 Aralık 2018 Pazar günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız.

30 Aralık 2018 Pazar günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
29 Aralık 2018 Cumartesi 11:42

30 ARALIK 2018 PAZAR GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Ayın son günlerinde iş hayatınızdaki canlılık sizi mutlu edecek. Birçok iş arkadaşınız size destek vereceği gibi sizden de destek bekliyor. Çalışmalarınız desteklenecek ve hoşunuza gidecek. Aşk hayatınızdan sıkıldıysanız durmak zorunda değilsiniz. 

BOĞA BURCU

Ayın son pazar gününde içgüdüleriniz bir hayli güçlü, kendi düşüncelerinizle hareket edebileceğiniz gibi arkadaşlarınızda bu hareketinizde yanınızda olacak. Aktif bir hayatınız var ve farklı düşüncelerin esiri olabilirsiniz. Bu durumu kısa sürede atlatabilirsiniz. Dostlarınızla yılın son günü bir etkinliğe katılabilirsiniz. 

İKİZLER BURCU

Sizin için tatil olan pazar günü duygusal konularla geçecek ve güzel bir kıyaslama günü yaşayacaksınız. Olayları kendi aralarında kıyaslayarak ilişkiniz her anlamda pozitifleşecek. Zekanızı çok yoracaksınız ve olumlu bir sonuca varacaksınız. Bilgileri biriktirip üretime dökünce aşırı mutlu olacaksınız. 

YENGEÇ BURCU

Güçlü ve yetenekli birey olduğunuzu çok iyi biliyorsunuz fakat önemli olaylar üzerinde düşünmüyorsunuz. Size bir önerimiz yalnız kalıp iç sesinizi dinleyebilirsiniz. Arkadaşlık ilişkilerinize bugün yargılayıcı bakmayın, olayları olduğu gibi kabul edin. Güven duymamanızdaki problemleri irdeleyin. 

 

ASLAN BURCU

Gücünüzün ve yeteneğinizin farkındasınız ve bugün kendi doğrularınıza güveniyorsunuz. Yapmanız gereken önemli olayları düşünmeli ve yalnız kalıp iç sesinizi dinlemeye özen göstermelisiniz. Bugün arkadaşlık ilişkilerinize yargılayıcı bakmamalı, olayları olduğu gibi kabul etmelisiniz. Güven duymaya ihtiyacınız var.

BAŞAK BURCU

Ay'ın hareketleri ve bulunduğu konum, kişisel zevklerinizde özel duygularınızla birleştirecek ve sizi anlamlı bir uyum içine sokacaktır. Girişimleriniz aşırı olumlu geçebilir.

 

TERAZİ BURCU

Disiplin sizin göbek adınız, ailenizi kariyerinizi komplike bir şekilde disiplin edeceksiniz, olayları akışına göre sıralayacaksınız. Koşullarınız zorlaşınca daha da hırslanıp hedefinize yaklaşıyorsunuz. Normalde hiç beceremezsiniz ama sır saklama eğilimindesiniz. 

AKREP BURCU

Yakın ilişkilerinizde belli bir mesafeyi koruma taraftarısınız. Maddi konularla ilgili geniş bir araştırma ve seçim yelpazesine sahip olabilirsiniz. Bazen gereğinden fazla katı davranışlar sergiliyorsunuz. Bugün kardeşlerle bağlarınızı güçlendirme adına yapacağınız işbirlikleri olumlu sonuç verecek.

YAY BURCU

Ay burcunuzda ilerliyor ve gizli arzularınızın belirginleşmesi ve partnerinizin istekleri karşısında yoğun duygular yaşamanız, aklınızın karışmasına neden olabilir. Baskı altında tutuğunuz duygularınızı ortaya çıkarmak isteyecek ve ilişkinize kişiselleştirecek davranışları tercih edeceksiniz. Kişisel çabalarınız, çevre koşullarıyla birlikte şekilleniyor.

 

OĞLAK BURCU

Düşüncelerinizi baskı altında tutmaktan vazgeçmelisiniz. Uzun vadeli çözüm bekleyen çalışmalarda sabırlı davranışlarınızla dikkat çekiyorsunuz. Yatırımcı yönlerinizi arka plandaki işlerinizle, başarılı bir şekilde koordine edeceksiniz. Bugün, zihinsel aktivitenizin yüksek oluşu, sizde olumsuzluk yaratabilir.

KOVA BURCU

Yeni bir planlama içinde olacağınız gün içinde, gerekli dostlarınızın gücüne ihtiyacınız olacak. Sorumluluk duygunuzun artacağını bilmeli ve ruhsal anlamda kendinizi yeni durumunuza alıştırmalısınız. Dikkatinizi sadece yapacağınız işlerde odaklaştırmalısınız. Risk alma konusunda acele etmemelisiniz.

BALIK BURCU

Cinsel duygularınızı baskı altında tutabilir ve kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Enerjiniz oldukça yüksek ve çevrenizdeki kişileri olumlu etkiliyorsunuz. Bugün katılacağınız toplantılarda karşı cinsin ilgisini çekerek, kaçamak yapma arzusu duyacaksınız. Kalbi dolu olanlar için paylaşıma açık bir gün. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar