3 Aralık 2018 Pazartesi günlük burç yorumları

3 Aralık 2018 Pazartesi günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız.

3 Aralık 2018 Pazartesi günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
3 Aralık 2018 Pazartesi 09:32

3 ARALIK 2018 PAZARTESİ GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Duygusal anlamda yoğun bir gün sizi bekliyor. İşlerinizi ona göre yapmalısınız. Bazı kişilerle bazı anlaşmazlıklar söz konusu olabilir fevri davranmamaya özen gösterin. Maddi sorunlarla uğraşabilirsiniz.

BOĞA BURCU

Duygusal anlamda oldukça duygusal bir gün geçirebilirsiniz. Partnerinizin sizi istemediği kanısına varabilirsiniz. Bunu çözmek için kendisiyle konuşmayı denemelisiniz.

İKİZLER BURCU

Özel hayatınızda her şey istediğiniz gibi gidebilir. Partneriniz sizin için çok önemli. İş hayatınızdaki disiplinli yapınız sizi yakın zamanda başarıya götürebilir.

YENGEÇ BURCU

Özel hayatınızla ilgili olumlu sonuç alamayacağınız bir gün olabilir. Bugünlerde maddi anlamda bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Arkadaş olarak gördüğünüz birinin öyle görünmediğini anlayabilirsiniz.

ASLAN BURCU

Bugün kendinizi hiç beklemediğiniz bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz. Bunun sonucunda hiç olmadığı kadar mutlu olabilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatlara farklı açılardan bakmaya çalışmalısınız.

BAŞAK BURCU

Bugün çevrenizi karşılıklı olarak etkileyebilirsiniz. Duygusal anlamda da bu aralar bir hayli değişken bir yapıya bürünebilirsiniz. Maddi anlamda geçici bir sıkıntı yaşayabilirsiniz.

TERAZİ BURCU

Zor geçen hafta sonunun ardından  bugünü sakin bir şekilde geçirebilirsiniz. Çalışma hayatınızda başarılı yapınız son hızıyla devam ediyor. Paranızın kıymetini bilmeniz sizi rahatlatabilir.

AKREP BURCU

Özel hayatınıza dair olan heyecanınızı ve cesaretinizi kaybetmiş durumdasınız. İş hayatınızla ilgili beklediğiniz başarıyı bugün yakalayabilirsiniz.

YAY BURCU

Bugün kendinizi karşılıksız bir aşkın içinde hissedebilirsiniz. Bazı gelişmelerden dolayı aklınızın başınıza geldiği durumlar yaşanabilir. Bugün iş potansiyeliniz oldukça yüksek olabilir.

OĞLAK BURCU

Güne hareketli bir başlangıç yapabilirsiniz. İş hayatınızda sizi ilgilendiren bazı konular gündeme gelebilir. Eğer disiplinli bir çalışma yaparsanız potansiyelinizi en iyi şekilde kullanabilirsiniz.

KOVA BURCU

Çalışma hayatınızda bazı durumlar iş arkadaşlarınızla aranızda sorunlar yaşamanıza neden olabilir. Maddi anlamda yaptığınız birikimlerin karşılığını almak üzeresiniz.

BALIK BURCU

Son zamanlarda çalışma hayatınızla ilgili isteksiz halleriniz gözlerden kaçmıyor. Artık toparlanıp eski hareketliliğinizi almalısınız. Böyle devam etmek her yönden size zarar verebilir.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar