29 Ekim-4 Kasım 2018 haftalık burç yorumları

Bu hafta gökyüzü gündeminin yoğun olduğu bir haftaya başlıyorsunuz. Peki ya 29 Ekim-4 Kasım 2018 tarihlerinde hangi burcu neler bekliyor?

29 Ekim-4 Kasım 2018 haftalık burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
27 Ekim 2018 Cumartesi 16:44

29 EKİM-4 KASIM 2018 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Bu hafta parasal konularda oldukça şanslı bir dönem geçirebilirsiniz. Alacaklarınız, ödemeleriniz ve diğer maddi konular adeta düzene girebilir. Eşinizle olan parasal mevzular da gündeme geldikten sonra çözüme kavuşabilir. Bu hafta tüm ilginizi işinize vermeniz gerekebilir.

BOĞA BURCU

Bu hafta yakın çevrenizdekilerle bağlantılarınız önem kazanabilir. İkili ilişkilerinizde de olumlu gelişmeler yaşanabilir. Hafta ortasında bir teklif alabilir ve bunun üzerine düşünmek durumunda olabilirsiniz. Uzun zamandır hayata geçirmeyi düşündüğünüz bir planla ilgili olarak siz birilerine teklifte bulunabilirsiniz.

İKİZLER BURCU

Bu hafta hiç anlamadığınız para harcamalarında bulunabilirsiniz. Bu nedenle biraz kazançlarınıza ve giderlerinize odaklanmalısınız. Zira maddi alandaki konular hafta başından itibaren önünüze gelebilir. Bu hafta haber beklediğiniz bir işle ilgili de olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU

Bu hafta duygu durumunuzda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bunların sonucunda ruhsal anlamda iyileşmeler yaşayabilirsiniz. Özel hayatınızda ise heyecan dolu bir hafta sizi bekliyor. Güzel bir aşka yelken açabilir ya da ilişkinizi en güzel noktalara getirebilirsiniz.

ASLAN BURCU

Bu hafta yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Mecburi olarak kalabalık ortamlarda bulunsanız bile ruhunuz tek farklı bir yerde olabilir. Aile hayatınızda şanslı bir hafta geçirebilirsiniz. Gayrimenkul ile ilgili bir konuda bir sonuç olabilir alabilirsiniz.

BAŞAK BURCU

İletişim konusunda hayli yüksek bir haftaya giriş yapabilirsiniz. Yakın çevrenizden bazı kişilerin hayatına dair güzel gelişmelere tanık olabilirsiniz. Büyük harcamalar yapmak şu günlerde mantıklı olmayabilir. Bu hafta ailenizle birlikte fikir alışverişinde bulunmak önem kazanabilir.

TERAZİ BURCU

Bu hafta daha fazla kalabalık içinde olabilirsiniz. Pazartesi gününden itibaren maddi konularda güzel gelişmeler söz konusu olabilir. Uzun zamandır üzerine düşündüğünüz bazı konuların sonuçlanması kendinizi iyi hissettirebilir.

AKREP BURCU

Hayatınızla ilgili önemli planlamalar yapacağınız ve güzel şansların sizlerle olacağı bir hafta geçirebilirsiniz. Tahmin etmediğiniz yerden gelen bir miktar para işlerinizi halletmek için ilaç gibi gelebilir. Bu hafta geleceğe yönelik önemli adımlar atabilirsiniz.

YAY BURCU

Bu hafta birçok şeyin üstünüze üstünüze geldiğini hissedebilirsiniz. İşe gitmeyi bir kenara bırakın evden bile çıkmak istemeyebilirsiniz. Bu hafta kendi içinize yöneldiniz bir hafta olabilir. Eşinizin iş hayatında güzel gelişmeler olabilir.

OĞLAK BURCU

Partnerinizle birlikte yapacağınız güzel planlar ile kendinizi oldukça mutlu ve şanslı hissedebilirsiniz. Sosyal çevrenizle birlikte çok hareketli olacağınız bir hafta. Hafta ortasında bir arkadaşınızla yaşayacağınız tartışma gerginliklere neden olabilir.

KOVA BURCU

Bu hafta günlük hayatınızın ritminde değişiklikler olabilir. Kariyer hayatınızda güzel gelişmelerin olacağı bir hafta geçirebilirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz bir haberi alabilir ve maddi anlamda sizi rahatlatabilir.

BALIK BURCU

Aşk hayatınız bu hafta önem kazanabilir. Enerjinizi kullanmakta zaman zaman sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu da hayatınızda inişlerin çıkışların olmasına neden olabilir. Özellikle parasal konularda git geller yaşayabilirsiniz.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar