için kaldı

29 Ekim 2018 Pazartesi günlük burç yorumları

29 Ekim 2018 Pazartesi günü burcunuzun neler beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız.

29 Ekim 2018 Pazartesi günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
29 Ekim 2018 Pazartesi 08:03

29 EKİM 2018 PAZARTESİ GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Bugün duygusallığınız tavan yapabilir hatta partneriniz sizin bu konuda takıntılı olduğunuzu düşünebilir. Kariyer hayatınızda ve maddi anlamda her şey istediğiniz gibi.

BOĞA BURCU

Size göre aşk için her şey yapılabilir ancak partnerinizin de aynı düşünceye sahip olmasını beklemeniz sorun yaşamanıza neden olabilir. Çalışma hayatınızda biraz seri olma dönemindesiniz.

İKİZLER BURCU

Özel hayatınızda aldığınız kararlar doğrultusunda bazı kuralla getirmek istiyorsunuz ancak partnerinizin de düşüncelerini önemsemelisiniz. Bugün iş hayatınızda çeşitli sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Hatta maddi zorluklar da yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU

Özel hayatınızda oluşan bu tutkudan bir hayli memnunsunuz. Aşkı hayatınızda hissettiğiniz günden bu yana kendinizi her alanda şanslı hissediyorsunuz. Bugünlerde iş yerindekilerle iletişiminiz yolunda gitmeyebilir. Harcamalarınıza dikkat etmeniz son derece önemli.

ASLAN BURCU

Özel hayatınızda bu kadar katı olmaktan vazgeçin ve sevginizi partnerinizden esirgemeyin. Son zamanlardaki yaklaşımınız onu fazlasıyla üzmüş durumda.  Yakın çevrenizden bir iş teklifi alabilirsiniz. Bu teklif sizin için olumlu olabilir.

BAŞAK BURCU

Uzun zamandır içinde bulunduğunuz platonik aşk mantığından uzaklaşmalısınız. Sizi kısır döngüden öteye götürmüyor. Ayakları yere basan bir ilişki istiyorsanız ona göre adım atmalısınız. İşinizle ilgili de yeni fikirlere sahipsiniz bunları tekrar gözden geçirmenizde fayda var.

TERAZİ BURCU

Partneriniz son derece güncel düşünürken sizin böyle geri düşünmeniz ve üstüne bir de kıskançlığınız büyük sorunları beraberinde getiriyor. Siz bu davranışlarda bulunurken onun da sizi kıskanmasını beklemeniz çok yanlış. Bugün önemli görüşmeler yapabilirsiniz.

AKREP BURCU

Sevilmeye ihtiyacınız var ancak bunun için beklemek birilerinin sizi bulmasını düşünmek o kadar yanlış. Çalışma hayatınızda her şey istediğiniz gibi ilerliyor ancak hiç ummadığınız bir darbe yiyebilirsiniz. Diğer yandan da insanların gerçek yüzünü göreceksiniz.

YAY BURCU

Yakın çevrenizde bazı tatsız gelişmeler olabilir hatta bunu çözmek adına adımlar da atabilirsiniz. Her ne kadar yoluna girmiş gözükse de sizi bir süre etkisi altına alacaktır. İş hayatında bazı kişilerle ortak bir çalışma içinde olabilirsiniz.

OĞLAK BURCU

Özel hayatınızda partnerinizden kaynaklı olarak bazı sorunlar artık sizi bezdirdi. Ya partnerinizle bir araya gelip çözüm üretmelisiniz ya da bunun bir yolu olmadığı sonucuna varabilirsiniz. Tüm bunları düşünürken her şeyi detaylıca düşünmelisiniz.

KOVA BURCU

Günün ilk saatlerinde duygusallığınızın baskınlığından ötürü aşırı gergin bir yapıya bürünebilirsiniz. Bunlara karşılık sakinliğinizi korumalısınız. Günün ilerleyen saatlerinde ise birikmiş işlerinizden kaynaklı sorunlar olabilir.

BALIK BURCU

Geçmişinizde yaşadığınız bağlı ilişkiniz sürekli ideal olarak algılandığınız anlamına gelmez. O nedenle bazı şeyleri takıntı haline getirip ilişkinizin bozulmasına göz yummayın. Çalışma hayatınızda da bazı değişiklikler söz konusu olabilir.

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar