28 Nisan 2019 Pazar günlük burç yorumları

Burçseverler 28 Nisan 2019 günlük burç yorumlarını merak ediyor. 28 Nisan 2019 Pazar Aslan, Terazi Oğlak, İkizler, Yay, Yengeç, Başak, Balık Koç Burç Yorumları araştırılmaktadır. 28 Nisan'da sizleri nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız sizler için derlediğimiz günlük yorumları okumalısınız

28 Nisan 2019 Pazar günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:03
27 Nisan 2019 Cumartesi 08:22

28 NİSAN 2019 PAZAR GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Yükseleni Koç ve güneş burcu Koç olanların 28 Nisan Pazar günkü burç yorumu şu şekildedir; İş hayatınız ile ilgili kararlar alırken sakin olmalısınız, acele işe şeytan karışır. Aşk hayatınızda ise partneriniz ile yaşadığınız büyük bir dengesizlik var. 

BOĞA BURCU

Yükseleni Boğa ve güneş burcu Boğa olanların 28 Nisan Pazar günkü burç yorumu şu şekildedir; İş hayatınızda çok açık sözlüsünüz, hayatınızda olup biteni iş yerinde anlatmamalısınız, aşk hayatınızda ise tatsız anlar yaşayabilirsiniz. Spor her şeye fayda sağlar.

İKİZLER BURCU

Yükseleni İkizler ve güneş burcu İkizler olanların 28 Nisan Pazar günkü burç yorumu şu şekildedir; İş hayatınızdaki düşüncelerinizi uygularken sağduyulu olmalısınız. Aşk hayatınızda ise bencilsiniz. Sağlık durumunuz ise yolunda ufak tefek halsizliklere bitki çayı iyi gelir. 

YENGEÇ BURCU

Yükseleni Yengeç ve güneş burcu Yengeç olanların 28 Nisan Pazar günkü burç yorumu şu şekildedir; İş hayatında bugün çok heybetli olacaksınız, gücünüz her konuda olumlu olmanızı sağlayacak. Aş khayatında ise arkadaşlarınızla yaşadığınız samimiyet yanlış anlaşılmlara neden olacak. 

ASLAN BURCU

Yükseleni Aslan ve güneş burcu Aslan olanların 28 Nisan Pazar günkü burç yorumu şu şekildedir; İş hayatınızda son derece kararsız günler yaşıyorsunuz. Aşk hayatınıza da yansıyan bu kararsızlık ay sonuna kadar devam edecek. 

BAŞAK BURCU

Yükseleni Başak ve güneş burcu Başak olanların 28 Nisan Pazar günkü burç yorumu şu şekildedir;  İş hayatınızda değişik bir elektriğiniz var, son derece çekimsersiniz, aşk hayatınızda hoşgörülü davranmanız gereken günlerdesiniz.

TERAZİ BURCU

Yükseleni Terazi ve güneş burcu Terazi olanların 28 Nisan Pazar günkü burç yorumu şu şekildedir; İş hayatınız sizin için bir eğitim yuvası oluvermiş. Her gün kendinize bir şeyler katıyorsunuz. Aşk hayatınızda eksiklikler yaşamaktasınız.

AKREP BURCU

Yükseleni Akrep ve güneş burcu Akrep olanların 28 Nisan Pazar günkü burç yorumu şu şekildedir; İş hayatı sizi yormuş, hafta sonuna uygun olmayan şekilde sakinsiniz. Kalkın, harekete geçin, gülümseyin. 

YAY BURCU

Yükseleni Yay ve güneş burcu Yay olanların 28 Nisan Pazar günkü burç yorumu şu şekildedir; İş hayatınız son derece hareketli, hiç beklemediğiniz olaylarla karşılacaksınız. Aşk hayatınızda özgür olmak istiyorsunuz. 

OĞLAK BURCU

Yükseleni Oğlak ve güneş burcu Oğlak olanların 28 Nisan Pazar günkü burç yorumu şu şekildedir; İş hayatınızda haklılık, adalet gibi konularda sorunlar yaşanabilir. Aşk hayatınızda ise isteklerinizin gerçekleşmemsinden yana dem vuruyorsunuz. 

KOVA BURCU

Yükseleni Kova ve güneş burcu Kova olanların 28 Nisan Pazar günkü burç yorumu şu şekildedir; İş hayatınızda konsantrasyon problemleri yaşıyorsunuz. Ayak ağrıları yaşayabilirsiniz. 

BALIK BURCU

Yükseleni Balık ve güneş burcu Balık olanların 28 Nisan Pazar günkü burç yorumu şu şekildedir; İş hayatınızda gezegenler sizin yanınızda. Gezegenlerin olumlu etkisi işlerinizi aksatmadan devam ettiriyor. Panik yapmayın. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar