için kaldı

27 Şubat 2019 Çarşamba günlük burç yorumları

Burçseverler 27 Şubat 2019 Günlük Aslan, Terazi, Oğlak, İkizler, Yay, Yengeç, Başak, Balık Koç Burç Yorumlarını araştırmaktadırlar. 27 Şubat 2019 Çarşamba günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız.

27 Şubat 2019 Çarşamba günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
26 Şubat 2019 Salı 08:05

27 ŞUBAT ÇARŞAMBA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Yükselen Koç ve güneş burcu Koç olanlar; Haftaya yönetici gezegeniniz Mars’ın para evinizde ilerlemesi ile başlıyorsunuz. Aynı zamanda bu hafta aşk ve ilişkililerle ilgili konularda da çok önemli bazı karşılaşmalar yaşayabilir ya da bazı açıklamalar duyabilirsiniz. Mars gezegeninin sizin burcunuzdan ayrılmış olması ve yavaş yavaş Uranüs gezegenin de sizin burcunuzdan ayrılıyor olması artık sizlere biraz nefes aldıracaktır. Bu hafta sadece harcamalarınızı iyi kontrol etmeli ve bazı planlar içinde olmalısınız. 19 Şubat’ta başak burcunda yaşanacak dolunay ile birlikte kariyerinizle ilgili bazı sorumluluklar alabilirsiniz. Çalışma ortamınızda gelişen bazı konular size yeni ve başarılı sorumluluklar getirebilir. 

BOĞA BURCU

Karşı cinsten arkadaşlarınızın tutumları akıl alışverişi şeklinde olduğu için onların olaylarına müdahil olmaktan kaçamıyorsunuz. Neşeli ve iyi niyetli davranışlarınız duygusal etkileşimlere çok açık. Moralinizi bozan her şeyden çok kolay etkilenebiliyorsunuz. İlişkilerinizde beklediğiniz güven duygusunu abartabilirsiniz. Sezgilerinizle her şeyi kolay çözerken, düş kırıklıkları da yaşayabiliyorsunuz. Kalabalık ortamlar ve iş toplantılarının dışında yapacağın organizasyon, coşkulu bir gündem yaratıyor. Kendinden eminsin.

İKİZLER BURCU

18-24 Şubat haftasına yoğun bir başlangıç yapabilirsiniz. İletişim trafiğinizin arttığı, yeni kontaklar kurabileceğiniz bir haftadasınız. İnsan iletişiminin etkin olduğu mesleklerde çalışıyorsanız güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğitim hayatınızda da başarınızın arttığı bir hafta başlangıcı olabilir. Kardeşinizle, akrabalarınızla ilgili de gelişmeler yaşayabilirsiniz. Pazartesi günü Venüs-Satürn kavuşumu gerçekleşiyor. Maddi anlamda sizi güçlü kılacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Borçlarınızı kapatacağınız paralar elinize geçebilir. Miras konunuz varsa sizin lehinize gelişme yaşayabilirsiniz. 19 Şubat Salı günü 02:03’te Güneş Balık burcuna giriş yapıyor. 21 Mart’a kadar kariyer hayatınızda güçlendiğiniz, başarılarınıza başarı katacağınız bir dönem sizi bekliyor. İş değiştirmek istiyorsanız yeni işlere başvurmak için güzel bir dönemde olacaksınız. 19 Şubat’ta Başak burcunda 0 derecede 18:53’te dolunay meydana gelecek. Ailenizin içinde gerginlikler yaşayabilirsiniz. İletişim kurarken dikkatli olmalısınız. Aile bireylerinden birinin sağlık problemiyle ilgili destek olmanız gerekebilir. Çarşamba ve Perşembe evinizin içinde riskli işlerden uzak durmalısınız. Evden çıkarken her şeyi kapattığınızdan emin olun. Perşembe akşamından itibaren şansızın açılıyor. Yapmak istedikleriniz varsa bu akşamdan itibaren harekete geçebilirsiniz. Aşk hayatınızda da hareketlenmeler olabilir. Sevdiğiniz kişiyle iletişiminiz artabilir. Çocuğunuza odaklanacağınız, daha fazla zaman geçireceğiniz günler yaşayabilirsiniz. Partnerinizle zaman zaman aynı fikirde uzlaşmakta zorlansanız da alttan aldığınız sürece sorun olmayacaktır. Cumartesi akşamından sonra enerjiniz biraz azalıyor. Sağlığınız ön planda olacak. Siz kendinizi ihmal ettiyseniz Pazar günü kendinizi daha da halsiz hissedebilirsiniz. Bazılarınız eve iş getirmiş olabilir. Unutmayın zihninizi boşaltmadıkça hem fiziksel hem ruhsal kendinizi yorgun hissedeceksinizdir.

YENGEÇ BURCU

Sevgili Yengeçler ve Yükselen burcu Yengeç olanlar; bu haftaya başak burcunda yaşayacağınız önemli bir dolunayla başlıyorsunuz. Bu dolunay sizin akrabalık ilişkileriniz kardeşlerinizle olan diyaloglarınız veya yakın çevre iletişimlerinizi ön plana çıkartıyor. Uzun zamandır beklediğiniz bir haber veya bir proje sorumluluğunu üzerinize alabilirsiniz. Problemlere yaklaşım şekliniz ve nasıl analiz ettiğiniz bu hafta oldukça önemli olacak. Basın, medya, eğitim veya ticaret gibi konularda geliştirdiğiniz bazı hedefleriniz varsa bunlarla ilgili önemli bilgiler elde edebilirisiniz. Mümkün oldukça iş planlarınızı yürütürken ön yargısız olmalı ve zihinsel anlamda esnek davranmalısınız. Bilgiyi daha bütün bir biçimde kullanmalı ve çevrenizdeki iletişimlerinizde aracı kullanmadan aktif bir şekilde bizzat kendiniz iletişim kurmalısınız. Bu hafta daha pratik çözümler içinde olmalı, dikkatinizi dağıtmamalısınız. Mental anlamda yorgunluk yaratacak işlerden kaçınmalısınız. İlişkilerden yana bu hafta şanslı olduğunuzu da söyleyebiliriz.

ASLAN BURCU

Olaylara daha pozitif yaklaşmasını bilin. Bazı şeyler göründüğü gibi çıkmayabilir olayları damgalama huyunuzdan vazgeçmelisiniz. Arkadaşlarınıza basıcı davranmadığınız için, onlar her zaman size karşı olumlu duygular içindeler. Ay'ın konumu, çevresel ilişkilerinizde yaratıcı ve özgürlükçü dostlarınızla bir arada olacağınızı gösteriyor. İletişim halinde olabileceğiniz kişilerle ortak aktiviteler üreteceksiniz. Maddi destek göreceğin bir gün. Aile büyüklerinden göreceğin destek, rahat nefes almana yardımcı olabilir.

BAŞAK BURCU

Sevgili Başaklar ve Yükselen burcu Başak olanlar; bu hafta gerçekleşecek dolunayın sizin burcunuzda olmasından dolayı haftaya oldukça hareketli başladığınızı söyleyebiliriz. Aynı zamanda yönetici gezegeniniz Merkür’ün bu hafta Neptün gezegeni bir kavuşum sergiliyor olması ilişkiler yönünden yepyeni başlangıçlar yapacağınız ve yepyeni kararlar alabileceğinizin ipuçlarını da bizlere veriyor. Bu hafta ilişkilerinizde bazı sorumlulukları bırakmak ya da yeni sorumluluklar almak isteyebilirsiniz. Bu sizin hikayenize göre değişim gösterecektir. Davranışlarınızda net ve kararlı olmayı seçmeniz size kendinizi daha özgüvenli hissettirecektir. Artık bu dolunayla birlikte yaşam amacınızın farkına varmalısınız. Eğer yaşam amacınızın farkına varamıyorsanız başkalarının iradesin de ya da yolun da hizmet etmekten şikâyet etmemelisiniz. Kendi varlığınızı gerçekleştirme yönünde hareket etmelisiniz. Bugüne kadar olumsuz olan konuları elinizden geldikçe süslediniz ve sakladınız. İşte şimdi bu hafta bunların artık fark edilmesi gerekmektedir. Bu dolunay ile birlikte içsel anlamda hayat yolunuzun farkına varmalı, kimle olmak istediğinize net bir karar vermeli ve geçmişin üzerine ise bir sünger çekerek yeni yollara şans vermelisiniz.

TERAZİ BURCU

Hayatın yükünü affederek atmalısınız. Bu eylemi arada bir tekrarlayıp herkesi derinlemesine affetmeye çalışın. Duygularınızda hata yapmamaya özen göstermelisiniz. Ay'ın konumu, çocuksu heyecanlarınızı körükleyebilir. Çılgınlıklar söz konusu. Aklınıza gelen her şeyi paylaşma ihtiyacı içindesiniz. Düşüncelerinizi keyifle savunacağınız bir gün. Çocukları olanlar için, daha da hareketli bir gün. Fikir geliştirmek ve patronun önüne çıkmak, pişmanlıklarını eşine anlatmak ya da evlilik teklifi için iyi bir gün.

AKREP BURCU

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu akrep olanlar; Haftaya yönetici gezegeniniz Mars’ın Boğa burcunda hareket etmesiyle başlıyorsunuz. İlişkilerinizde önemli bir güç çekişmesi içerisine girebilirsiniz. İlişkileriniz de daha fazla çözüm arayan ve artık kendinizi daha fazla ifade etmek isteğiniz bu hafta, karşı taraftan biraz saldırgan algılanabilirsiniz ya da böyle davranmak zorunda kalabilirsiniz. Eğer son bir yıldır süre gelen bir probleminiz bu hafta da gündeminize gelirse çok dikkatli olmalısınız. Bu alanda bazı ipleri kopartma kararı verebilirsiniz. Belki bu kararı son 2 haftadır veriyorsunuz ama artık bu hafta ciddi bazı konuşmalar içinde olmalı ve kararlı durmalısınız. Partnerinizin manipülasyonuna karşı daha temkinli ilerlemelisiniz. 19 Şubat’ta başak burcunda gerçekleşecek dolunay ile bazı umutlarınızın ve hayallerinizin karşılığını alabileceğiniz bir dönem içine girdiğinizi söyleyebiliriz. Belki uzun süredir evlat sahibi olmak istiyordunuz belki de uzun zamandır bir işe yerleşmek istiyorsunuz ya da kim bilir uzun zamandır bir aşk bekliyordunuz. İşte bu dolunay bu beklentilerinizin bir karşılığı olmaya açık. Burada yaşam hikayeniz de ne varsa buna göre değerlendirebilirsiniz. Sadece sizlerin yapması gereken hayallerinize inanmanız ve güvenmeniz olacaktır.

YAY BURCU

Hayallerinizi gerçekleştirmek için yüksek pozitif enerjiyi sabit tutmanız, size ummadık kapıların açılmasına vesile olacak. İçsel güdülerinizi doğru kullanabileceğiniz bir gün. Düşüncelerinizde yapıcı davranırken, çevrenizdeki kişilerin düzenine müdahale etmek istemiyorsunuz. Gözlemciliğinizin size sağladığı yararı inkar etmiyor ve dengelerinizi korumaya özen gösteriyorsunuz. Aklına takılan soruları sahiplerine sorma zamanı geldi. 'Bunu yapmak ne kadar doğru?' dersen, bugün pek değil.

OĞLAK BURCU

18-24 Şubat haftasına başladığınızda ekonomik durumunuza odaklanabilirsiniz. Borçlarınız, ödemeleriniz için harekete geçebilirsiniz. Mirasla ilgili bir beklentiniz varsa yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kredi başvurusu düşünebilirsiniz. Kronik bir hastalığınız varsa ameliyat kararı alınabilir. Pazartesi Venüs-Satürn sizin burcunuzda kavuşuyor. Uzun zamandır beklediğiniz bir gelişme için müjdeli haberi alabilirsiniz. Özellikle bu kariyer ve maddi konularınızı ilgilendiren bir durum olabilir. Sevdiğiniz kişiyle ilgili de ciddiyete giden gelişmeler yaşayabilirsiniz. 19 Şubat Salı 02:03’te Güneş Balık burcuna geçiyor. 21 Mart’a kadar iletişim yönünüzün baskın olduğu bir meslekteyseniz güzel bir gelişme önünüze çıkabilir. Sizi daha güçlü kılacak bir pozisyona geçebilirsiniz. Eğitim yaşantınızda başarılara imza atabilirsiniz. Entelektüel yönünüz daha fazla ön plana çıkabilir. Kardeşlerinizle, akrabalarınızla ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. 19 Şubat’ta Başak burcunda 18:53’te 0 derecede dolunay meydana gelecek. Seyahatlerinizde dikkatli olmalısınız. Elinizde olmayan sebeplerle aksilikler yaşanabilir. İyimser yönünüzü kaybedebileceğiniz bir gündesiniz. Karamsar olmanız enerjinizi daha da düşürebilir. Akademik hayatınızda gergin olacağınız birkaç gün geçirebilirsiniz. Uluslararası işleriniz varsa aksilikler yaşanabilir. Seyahatlerinizde dikkatli olmalısınız. Çarşamba ve Perşembe günlerinde hala bu etkilerin altında olacaksınız. Perşembe akşamıyla beraber bu negatiflikler son buluyor. Kariyerinize odaklanacağınız günlerde olacaksınız. Yöneticinizle aranızda bazen anlaşmazlıklar yaşansa da disiplinli çalışmanızın karşılığını maddi ve manevi olarak alabilirsiniz. Çalışmıyorsanız gelecekte yapmak istediğiniz bir şey için harekete geçebilirsiniz. Cumartesi akşamıyla beraber enerjiniz daha da yükseliyor. Şansınızın açıldığı bir hafta sonu yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla planlar yapabilirsiniz. Evde oturmak yerine sosyal alanlarda vakit geçireceğiniz mutlu bir hafta sonu geçirebilirsiniz.

KOVA BURCU

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar; haftaya sizin burcunuz da kavuşan Venüs ve Satürn gezegenlerinin etkilerini hissederek başlıyorsunuz. Hemen içinizden iyi mi kötü mü diye geçirmeyin. Zaten 2019 yılının başından bu yana hayatınız da önemli bazı değişimler söz konusu olmaya başladı. Hayatınıza yön veren kararlar sizleri bu hafta uygulamaya itekleyebilir. Artık bu haftadan sonra bir şeylerin değişmeye başladığını ve durgun hissettiğiniz her şeyin harekete geçtiğini hissedebilirsiniz. Durağanlıktan her ne kadar hoşlandığınızı düşünseniz de aslında bu sizi geliştirmeyende bir durumdur. Bunu bu hafta biraz hareketlendirmek sizlerin elinde olacaktır. 19 Şubat’ta başak burcunda yaşanacak dolunay ile yaşantınızda bazı gerçekleri fark ediyor olacaksınız. Bu gerçekler belki özel hayatınız belki iş hayatınız içerisinde olabilir. Bu sizin hikayenize göre değişim gösterecektir. İlişkilerinizde artık daha cesur ve istediğini bilen biri olmalısınız. Sizler sevgiden beslenen ve bu şekilde başarı sağlayabilen kişilersiniz. İtibarınız ve gücünüz ya da maddi kazançlarınız bu hafta sizin kuracağınız ilişkiler sayesinde başarılı olacaktır. Bu hafta tohumları ekmeye başlamalısınız. Ruhsal anlamda anlaşılmaya ihtiyacınız var. Buna izin vermelisiniz. Biri tarafından anlaşılmak bir zaaf değildir. Aksine size bir başarı getirebilir. Bakış açınızı değiştirmelisiniz.

BALIK BURCU

Maddi konularda birikimlerinize dikkat etmelisiniz. Bugünlerde maddi istismara açıksınız. Kendinizi zora sokmayın. İdeallerinizi yeniden gözden geçirmek ve kendinizi yenilemek isteyeceksiniz. Yapacağınız çalışmalardan olumlu yanıt alacak ve daha belirgin bir davranış sergileyeceksiniz. Bugün ilişkinize gereken değeri vermeli ve duygusal paylaşımlarınızı yoğunlaştırmalısınız. Bugün radikal çıkışlar yapabilirsin. Taleplerin uçuk bulunsa da üstlerinin seni dinlemeye hazır oldukları bir gün.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar